Όταν έχεις όλες τις δυνατότητες στα χέρια σου, μπορείς να νιώσεις την απόλυτη ελευθερία και ξεγνοιασιά για να γράψεις το δικό σου success story!

Ο Ανδρέας δεν είναι μόνο αθλητής τριάθλου. Διευθύνει και τη δική του εταιρεία, κάτι που απαιτεί, όπως ακριβώς και ο αθλητισμός, υψηλά επίπεδα αφοσίωσης και νοοτροπία εξέλιξης. Πώς τα καταφέρνει στην καθημερινότητά του; Με σωστό προγραμματισμό, αξιοποιεί στο έπακρο τον χρόνο του ώστε να αντεπεξέρχεται στα καθήκοντά του ως διευθυντής αλλά και στις υψηλές απαιτήσεις του τριάθλου.

Δες το Watch Me story του Ανδρέα Γιάφα και ανακάλυψε πως η υπηρεσία OneNumber με eSIM από τη Cyta, είναι ιδανική για ανθρώπους που επιθυμούν να μένουν συνέχεια σε επαφή και δεν είναι εφικτό να έχουν συνέχεια το κινητό μαζί τους.

Ανδρέας Θεοδώρου
Ανδρέας Θεοδώρου

Ο 5Χ πρωταθλητής Downhill Κύπρου Ανδρέας Θεοδώρου, σίγουρα δεν είναι τυχαία πρωταθλητής και σίγουρα δεν θα τον χαρακτήριζες απερίσκεπτο. Για τον Ανδρέα, η απόλυτη ελευθερία βρίσκεται στο να κάνει αυτό που αγαπά χωρίς περιορισμούς αλλά πάντοτε με ασφάλεια.

Δες το Watch Me story του Ανδρέα Θεοδώρου και μάθε περισσότερα για την υπηρεσία OneNumber με eSIM αποκλειστικά και μόνο από τη Cyta.

Για τη χορεύτρια και performer Emily Cutler, η απόλυτη ελευθερία και η ξεγνοιασιά έρχονται κάθε φορά που μπαίνει στο studio ή ανεβαίνει στη σκηνή για χορό. Ο χορός της δίνει την ευκαιρία να τα αφήνει όλα πίσω της για λίγο και να μην ανησυχεί για τίποτα όσο βρίσκεται μέσα στον ρυθμό της μουσικής.

Δες το Watch Me story της Emily Cutler και ανακάλυψε πως η υπηρεσία OneNumber με eSIM από τη Cyta, είναι ιδανική για ανθρώπους που επιθυμούν να μένουν συνέχεια σε επαφή και δεν είναι εφικτό να έχουν συνέχεια το κινητό μαζί τους.