Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Όλα όσα θες στα πακέτα της Cytavision!


H Cytavision σου δίνει όλα όσα θες μέσα από τα πακέτα Super Pack, Variety Pack και Value Pack

Εσύ τι θες από τη συνδρομητική σου;

Super Pack με €45/μήνα: αν θες ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Cytavision

Με περισσότερα από 80 κανάλια και εξαιρετικά αναβαθμισμένο αθλητικό περιεχόμενο, το Super Pack αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης στην κυπριακή αγορά.

Αν θέλεις να απολαμβάνεις όλα ανεξαιρέτως τα κανάλια της Cytavision και αν είσαι λάτρης των σπορ και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, το Super Pack είναι το ιδανικό πακέτο.

Variety Pack με €24/μήνα: αν θες ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ   

Με περισσότερα από 65 κανάλια, έχεις ακόμη περισσότερες επιλογές σε ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά, ειδήσεις, αθλητικά, μουσική και lifestyle 24 ώρες το 24ωρο.

Value Pack με €12/μήνα: αν θες ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ σε ακόμα πιο ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ

Με το Value Pack μπορείς να γνωρίσεις τον κόσμο της Cytavision, απολαμβάνοντας ποιοτική ψυχαγωγία με πάνω από 50 δημοφιλή κανάλια για κάθε γούστο.  


Οι τιμές των πακέτων Super Pack, Variety Pack και Value Pack ισχύουν για συνδρομητές με ταυτόχρονη σύνδεση στην υπηρεσία Internet Home της Cytanet. Για συνδρομητές χωρίς ταυτόχρονη σύνδεση, οι τιμές είναι €53,84, €32,84 και €20,84 αντίστοιχα. Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (19%).

Feedback