Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Νικητές Ταξιδιωτικών Πακέτων

ucl-uel-2019

Μεγάλη κλήρωση για τους τελικούς UEFA Champions League
και UEFA Europa League!

H Cytavision συνεχίζει να σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά, τους τελικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League, τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των οποίων κατέχει, μέχρι το 2021.

Οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν στη Μαδρίτη της Ισπανίας, το Σάββατο 01/06/2019 και στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, την Τετάρτη 29/05/2019. 
Οι 2 πιο κάτω τυχεροί συνδρομητές Super Pack, έλαβαν μέρος στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό της Cytavision, «Πρόβλεψε και κέρδισε!», και έχουν κερδίσει μετά από κλήρωση, τα μεγάλα δώρα!

UEFA Champions League

1 πακέτο ταξιδίου για δύο άτομα, το οποίο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* για 2 βράδια, εισιτήρια γηπέδου σε προνομιακές θέσεις, καθώς και μετακινήσεις μεταξύ αεροδρομίου-ξενοδοχείου-γηπέδου

  • Σωτήρης Νικολάου

UEFA Europa League

1 πακέτο ταξιδίου για δύο άτομα, το οποίο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* για 2 βράδια, εισιτήρια γηπέδου σε προνομιακές θέσεις, φιλοξενία σε εκδήλωση της UEFA, καθώς και μετακινήσεις μεταξύ αεροδρομίου-ξενοδοχείου-γηπέδου

  • Πέτρος Πετρίδης

Οι τυχεροί έχουν ήδη ενημερωθεί.

Η Cytavision, με την ενέργεια αυτή, επιβραβεύει τους συνδρομητές της, τους οποίους «ταξιδεύει» καθημερινά, στα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως, μέσα από τα 19 αθλητικά της κανάλια, μεταξύ των οποίων τα 8 Cytavision Sports, καθώς και μέσα από τις πολλές αποκλειστικές μεταδόσεις που προσφέρει.

» Όροι και Προϋποθέσεις