Για πελάτες χωρίς την υπηρεσία Internet Home/Business δες εδώ.

Κυπριακό Ποδόσφαιρο

με υπηρεσία Internet Home/Business

/μήνα από

Cytavision Sports 1-2
Cablenet Sports 1
Primetel Sports 1
CytavisionGo

Περισσότερα
 • Pay Per View
 • H υπηρεσία παρέχεται μόνο με 1 αποκωδικοποιητή
 • 14 κυπριακά κανάλια
 • Time-Shifted TV
 • Ταινίες & Σειρές - VOD
 • Ετεροχρονισμένη θέαση
 • Παύση & Επανεκκίνηση
 • Εκκίνηση από την αρχή
 • Ταυτόχρονη θέαση

Value Pack

με υπηρεσία Internet Home/Business

/μήνα από

Πρόσθετα Πακέτα

Περισσότερα

Variety Pack

με υπηρεσία Internet Home/Business

/μήνα από

Πρόσθετα Πακέτα

Περισσότερα

Με την υποβολή της παραγγελίας, δηλώνω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι τη Συνοπτική Σύμβαση

 1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
 2. Κατά τον μήνα παροχής ή τερματισμού της Cytavision, η συνδρομή του Value Pack, Variety Pack, του πακέτου Κυπριακού Ποδοσφαίρου με αποκωδικοποιητή (STB) και των πρόσθετων πακέτων αθλητικού περιεχομένου υπολογίζεται και χρεώνεται ημερήσια.
 3. Κατά την αναβάθμιση πακέτου της Cytavision, η συνδρομή του Value Pack, Variety Pack και του πακέτου Κυπριακού Ποδοσφαίρου με STB υπολογίζεται και χρεώνεται ημερήσια και ανάλογα με τις ημέρες του μήνα σε κάθε πακέτο.
 4. Κατά την υποβάθμιση πακέτου της Cytavision χρεώνεται ολόκληρη η μηνιαία συνδρομή του υφιστάμενου πακέτου κατά τον μήνα του αιτήματος υποβάθμισης. Παραλαμβάνεται το αίτημα του πελάτη και η διαδικασία υποβάθμισης γίνεται την τελευταία ημέρα του μήνα γύρω στις 22:00. Το νέο πακέτο χρεώνεται από τον ερχόμενο μήνα.
 5. Κατά την προσωρινή αποσύνδεση της Cytavision, η συνδρομή του Value Pack, Variety Pack και πακέτου Κυπριακού Ποδοσφαίρου με STB, χρεώνεται ημερήσια και ανάλογα με τις ημέρες της αποσύνδεσης μέσα στον μήνα.
 6. Κατά τον μήνα αφαίρεσης των πρόσθετων πακέτων αθλητικού περιεχομένου χρεώνεται ολόκληρη η μηνιαία συνδρομή ανεξαρτήτως ημέρας του μήνα. Παραλαμβάνεται το αίτημα του πελάτη και η διαδικασία αφαίρεσης γίνεται την τελευταία ημέρα του μήνα γύρω στις 22:00.
 7. Το τέλος εγκατάστασης για τα πακέτα της Cytavision είναι €29,00 για το οποίο υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης εφάπαξ ή σε 10 μηνιαίες δόσεις.
 8. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το τέλος σύνδεσης και το ενοίκιο της τηλεφωνικής γραμμής ή της πρόσβασης στις ευρυζωνικές υπηρεσίες.
 9. Παρέχονται εκπτώσεις με την αγορά ενός βασικού πακέτου (Value Pack ή Variety Pack) σε συνδυασμό με τα πρόσθετα αθλητικά πακέτα (Κυπριακό Ποδόσφαιρο ή/και Διεθνές Αθλητικό Περιεχόμενο).

Συμπληρωματικές Υπηρεσίες

2nd Set Top Box
Εγκατάσταση 2ου αποκωδικοποιητή

Μπορείς να έχεις και 2ο αποκωδικοποιητή (Set Top Box), με μια μόνο σύνδεση, ώστε να απολαμβάνεις ταυτόχρονα διαφορετικό περιεχόμενο

Pay per view
Pay Per View

Παρακολούθησε επιλεγμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες που μεταδίδονται ζωντανά

Video On Demand
Video On Demand

Μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές για ολόκληρη την οικογένεια