Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Πληροφορίες Ταινίας

Hidden Life, A - 2019

Hidden Life, A

Κατηγορία: Δράμα
Σκηνοθεσία: Terrence Malick
Πρωταγωνιστούν: August Diehl, Valerie Pachner, Matthias Schoenaerts, Bruno Ganz, Maria Simon, Michael Nyqvist, Tobias Moretti, Ulrich Matthes
Διάρκεια: 174 λεπτά
Rating: 15
Διαθεσιμότητα: 17-04-2020 - 31-07-2020
Τιμή: €3.05

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Τέρενς Μάλικ σκηνοθετεί μία απίστευτης ομορφιάς δραματική ταινία για έναν αφανή ήρωα και σύμβολο της αντίστασης. Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Ο Φραντς Γιεγκερστέτερ (Αουγκούστ Ντίελ), ένας Αυστριακός αντιρρησίας συνείδησης, αρνείται να αγωνιστεί για τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και εκτελείται από αυτούς το 1943. Μπαίνοντας στο σπίτι του Γιεγκερστέτερ στην ύπαιθρο της Αυστρίας, η ταινία ακολουθεί τον αγωνιστικό βίο του Φραντς και της συζύγου του Φάνι (Βάλερι Πάχνερ). Με αφετηρία τα πραγματικά γράμματα που αντάλλασσαν κατά τον πόλεμο, η ταινία απεικονίζει πώς το ζευγάρι ήρθε σε σύγκρουση με τα μέλη της κλειστής κοινωνίας τους, την εκκλησία, την κυβέρνηση, ακόμη και τους φίλους τους - και πώς όλα αυτά τους οδήγησαν σε μία τραγική επιλογή.