Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Πληροφορίες Ταινίας

Pavarotti - 2019

Pavarotti

Κατηγορία: Ντοκυμαντέρ
Σκηνοθεσία: Ron Howard
Πρωταγωνιστούν: Nicoletta Mantovani, Lorenza Pavarotti, Giuliana Pavarotti, Cristina Pavarotti, Harvey Goldsmith, Plácido Domingo, José Carreras, Bono
Διάρκεια: 114 λεπτά
Rating: 15
Διαθεσιμότητα: 03-04-2020 - 30-06-2020
Τιμή: €3.05

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ, μετά το ντοκιμαντέρ «The Beatles: Eight Days a Week», καταπιάνεται μ’ ένα ακόμα μουσικό φαινόμενο, της όπερας και της κλασικής μουσικής αυτή τη φορά: τον Λουτσιάνο Παβαρότι. Έχοντας το ψευδώνυμο «ο τενόρος του λαού», ο Παβαρότι ήταν ένας σπάνιος συνδυασμός προσωπικότητας, ιδιοφυίας και διασημότητας και χρησιμοποιούσε τις θαυμάσιες αυτές αρετές του για να διαδώσει την Όπερα ως τρόπο διασκέδασης - και κάτι που μπορούν να απολαύσουν όλοι όσοι αγαπούν τη μουσική. Μέσα από την απόλυτη δύναμη του ταλέντου του, ο Παβαρότι κυριάρχησε στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου και έκλεψε τις καρδιές του κοινού όπου πήγε. Περιλαμβάνοντας σπάνιες συνεντεύξεις με μέλη της την οικογένειάς του καισυναδέλφους του, ακυκλοφόρητο υλικό και τελευταίας τεχνολογίας ηχητική επεξεργασία, ο Χάουαρντ σκηνοθετεί την απόλυτη ταινία φόρο τιμής σ’ έναν αξιοθαύμαστο άνθρωπο και έναν θρύλο της μουσικής, που άφησε ιστορία.