Γενικοί Όροι Prepaid Tourist eSIM

 1. Το πρόγραμμα Tourist eSIM απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν πρόσβαση στο διαδίκτυο στην Κύπρο για σύντομο χρονικό διάστημα και διαθέτουν eSIM enabled συσκευή.
 2. Η λήψη και ενεργοποίηση της eSIM στη συσκευή, πραγματοποιείται με το σκανάρισμα του QR code του προγράμματος.
 3. eSIM είναι δωρεάν και συμπεριλαμβάνει τοπικό αριθμό προπληρωμένης κινητής και 50ΜΒ δωρεάν όγκο δεδομένων.
 4. Με την ενεργοποίηση της eSIM παρέχεται πρόσβαση στο αξιόπιστο δίκτυο κινητής της Cyta με κορυφαίες ταχύτητες και 100% πληθυσμιακή κάλυψη 5G.
 5. Παρέχεται η δυνατότητα για χρήση Mobile Internet και λήψη SMS.
 6. Προσφέρεται για τοπική χρήση και δεν επιτρέπει τη χρήση σε περιαγωγή.
 7. Με την ενεργοποίηση της eSIM αποστέλλεται SMS που συμπεριλαμβάνει τον αριθμό της υπηρεσίας eSIM και ένα σύνδεσμο τον οποίο μπορεί να ακολουθήσει ο πελάτης για να προχωρήσει σε top-up.
 8. Παρέχεται συγκεκριμένο πακέτο για top-up, που περιλαμβάνει 20GB Mobile Internet (τοπική χρήση), με χρέωση €9,99. Δεν επιτρέπεται top-up οποιουδήποτε άλλου πακέτου soeasy.
 9. To top-up μπορεί να γίνει μόνο online με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.
 10. Αποστέλλονται ενημερωτικά SMS με τo υπόλοιπο των διαθέσιμων GB καθώς και το σύνδεσμο top up (μόνο αυτό που ισχύει για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, €9,99/20GB). Συγκεκριμένα αποστέλλονται 3 SMS όταν στην eSIM παραμείνουν 10GB, 2GB και 30ΜΒ.
 11. Η περίοδος ισχύος της Tourist eSIM είναι 30 ημέρες από την ημέρα εγκατάστασης στο κινητό. Με την πάροδο των 30 ημερών, η eSIM θα απενεργοποιείται αυτόματα.
 12.  Μέσα στο διάστημα των 30 ημερών ο πελάτης μπορεί να κάνει όσα top-up επιθυμεί. 
 13. Η περίοδος ισχύος του top-up (€9,99/20GB) είναι ίσο με την περίοδο που απομένει για το validity period της eSIM. Για παράδειγμα αν ο πελάτης πιστώσει την 29η ημέρα, η περίοδος ισχύος της eSIM υπερισχύει. 
 14. Όταν η Tourist eSIM απενεργοποιηθεί μετά το τέλος της περιόδου ισχύος των 30 ημερών, δεν είναι εφικτή η εκ νέου ενεργοποίησή της.
 15. Ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει νέα Tourist eSIM έως 3 φορές στην ίδια συσκευή, αφότου λήξει η προηγούμενη ή διαγραφεί.
 16. Δεν επιτρέπεται η αλλαγή της κάρτας Tourist eSIM σε φυσική κάρτα SIM.
 17. Αν ο πελάτης επιθυμεί μια πιο μόνιμη/μακροπρόθεσμη λύση θα πρέπει να πάρει physical SIM.
 18. Δεν υπάρχει περιορισμός της ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων μέσω της Tourist eSIM.