Πίστωσε λ/σμό VMB

Top Up

Μπορείς να πιστώνεις το λογαριασμό σου 24 ώρες το 24ωρο, απευθείας από το κινητό σου ή από την ιστοσελίδα της Cytamobile-Vodafone γρήγορα, εύκολα και απόλυτα ασφαλισμένα.

Αγόρασε Κάρτα Χρόνου

Εναλλακτικά μπορείς να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου από:
www.bankofcyprus.com
www.jccsmart.com.cy

κάρτες χρόνου

Μπορείς να ανανεώσεις τον Όγκο Δεδομένων σου χρησιμοποιώντας Κάρτες Πίστωσης αξίας €5, €10, €20 και €35, τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς από το Δίκτυο Πωλήσεων της Cytamobile-Vodafone, Περίπτερα, Σταθμούς Βενζίνης, Υπεραγορές και άλλους συνεργάτες. Ανεξάρτητα από την αξία της Κάρτας Πίστωσης που ενεργοποιείς, ο Όγκος Δεδομένων σου ανανεώνεται για τις ημέρες που αναφέρονται στον πιο κάτω πίνακα.

Επίσης, κάθε φορά που ανανεώνεις τον Όγκο Δεδομένων σου με Κάρτα Πίστωσης αξίας €20 και €35 θα παίρνεις δωρεάν Όγκο Δεδομένων!

Αξία χρόνου ομιλίας € Συνολικός Όγκος Δεδομένων Διάρκεια Ισχύος
Vodafone Mobile Broadband
€35 4100 MB 40 ημέρες
€20 2200 MB 20 ημέρες
€10 1000 MB 10 ημέρες
€5 500 MB 5 ημέρες
Οδηγίες ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας:

Ανάλογα με τις δυνατότητες της συσκευής σου (προσωπικός υπολογιστής, tablet κτλ) επέλεξε ένα από τους πιο κάτω τρόπους για πίστωση του λογαριασμού:

  • Καταχώρησε το 16-ψήφιο κωδικό που αναγράφεται στην κάρτα πίστωσης της Cytamobile-Vodafone από το μενού του λογισμικού Vodafone Mobile Broadband, κάνοντας κλικ στο μενού “Λογαριασμός – Top-up your account”.
  • Κάλεσε το 1883 από οποιοδήποτε τηλέφωνο και καταχώρησε το 16-ψήφιο κωδικό* που θα βρεις στις κάρτες πίστωσης της Cytamobile-Vodafone ακολουθώντας τις ηχογραφημένες οδηγίες.
  • Πληκτρολόγησε *116*16-ψήφιος κωδικός# από τη συσκευή σου.
  • Από το CytaVodaMENU καταχώρησε το 16-ψήφιο κωδικό που αναγράφεται στην κάρτα πίστωσης της Cytamobile-Vodafone ή χρεώνοντας το λογαριασμό προγράμματος συμβολαίου pay monthly (με τη χρήση του payments PIN που μπορείς να εξασφαλίσεις αφού εγγραφείς στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy).
  • Μέσω της ιστοσελίδας www.cyta.com.cy κάτω από “ηλεκτρονική ανανέωση” και καταχωρώντας το 16-ψήφιο κωδικό που βρίσκεται στις κάρτες ανανέωσης της Cytamobile-Vodafone ή χρεώνοντας το λογαριασμό προγράμματος συμβολαίου pay monthly (με τη χρήση του payments PIN).

*Σημείωση: αν αποτύχεις να πληκτρολογήσεις το μυστικό αριθμό 3 συνεχόμενες φορές, θα σου προταθεί να καλέσεις το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 132 και η κλήση σου θα διακοπεί.