Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Time Shifted TV

Time Shifted TV

Δες αυτό που θέλεις όποτε θέλεις!

Με την υπηρεσία Time Shifted TV, μπορείς να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα από τα κυπριακά κανάλια που θέλεις, μέχρι και 3 μέρες μετά την ημερομηνία της κανονικής του προβολής στο κανάλι.

Έχεις στη διάθεσή σου τρεις εναλλακτικούς τρόπους:

  • Καθώς είσαι συντονισμένος σε κάποιο από τα κυπριακά κανάλια πάτησε “GUIDE” από το τηλεχειριστήριο για να εμφανιστεί μπροστά σου ο Οδηγός TV/TV Guide

ΠΡΟΣΕΞΕ ότι, σε αυτά τα κανάλια μέσα στο παράθυρο με τις πληροφορίες του προγράμματος εμφανίζεται ένα μπλε βέλος κάτω από τον τίτλο του προγράμματος. Αυτό το βέλος υποδηλώνει τη λειτουργία “PLAY” και η ένδειξη αυτή σημαίνει ότι στο συγκεκριμένο κανάλι υπάρχουν προγράμματα που έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί από το σύστημα.

Χρησιμοποίησε τα βέλη κατεύθυνσης για να κινηθείς πάνω κάτω, δεξιά αριστερά βέλη μέχρι να εμφανιστεί ο τίτλος του προγράμματος που θέλεις να παρακολουθήσεις.

Οι ημερομηνίες προβολής των μαγνητοσκοπημένων προγραμμάτων φαίνονται στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης της τηλεόρασης, ενώ οι ώρες φαίνονται κάτω από τον τίτλο του προγράμματος.

Αφού επιλέξεις το πρόγραμμα, πατήσε «OK» ή το πράσινο πλήκτρο «Επιλογές/ Options» και στη συνέχεια επίλεξε «Θέαση/ Watch» για να ξεκινήσει το πρόγραμμα. Αν θέλεις να διακόψεις το πρόγραμμα και να επανέλθεις στην τρέχουσα ροή του καναλιού απλά πάτησε το πλήκτρο STOP από το τηλεχειριστήριο.

  • Από την κατηγορία «Κανάλια/Channels» επίλεξε “MENU” από το τηλεχειριστήριο και στη συνέχεια επίλεξε «Οδηγός TV/TV Guide» και ακολουθήσε τις οδηγίες όπως αναφέρονται στον 1ο τρόπο.
  • Καθώς είσαι συντονισμένος σε κάποιο από τα κυπριακά κανάλια ή το Cytavision Sports1, πάτησε το κίτρινο πλήκτρο από το τηλεχειριστήριο για να εμφανιστεί μπροστά ο Οδηγός TV και ακολούθησε τις οδηγίες όπως αναφέρονται στον 1ο τρόπο.

Για κάθε πρόγραμμα που επιλέγεις να δεις ετεροχρονισμένα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους βασικούς ελέγχους ροής της ταινίας δηλαδή Play, Stop, Pause, Rewind (RR) και Fast Forward (FF), χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα από το τηλεχειριστήριο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στον Επιχειρηματικό σου Σύμβουλο ή κάλεσε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο τηλέφωνο 150.

Feedback