Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
staysafe

Τι θα ήθελες να κάνεις σήμερα;

Nα ενημερωθώ για προσφορές

Μπορεί να είσαι στο σπίτι αλλά
και πάλι είσαι σε θέση να απολαμβάνεις
περισσότερη επικοινωνία!

Απόλαυσε διπλάσιο όγκο Mobile Internet! Από την 1η Απριλίου όλοι οι πελάτες προγραμμάτων Συμβολαίου (RED, Classic, MakeYourOwn, Mobile Wi-Fi, VMB, Youth) & Προπληρωμένης (soeasy Plus/Youth) αλλά και με αγορά πακέτων Μοbile Internet, απολαμβάνουν διπλάσιο όγκο Μοbile Internet για περίοδο τριών μηνών!

Σέρφαρε με διπλάσιες ταχύτητες με τα προγράμματα FREEDOM (από 4Μbps/2Mbps σε 8Μbps/4Mbps) και FREEDOM Plus (από 12Μbps/6Mbps σε 24Μbps/6Mbps) για περίοδο τριών μηνών.

Συνδέσου Δωρεάν με Σταθερή Τηλεφωνία, Ιnternet Home & Office και Cytavision μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020. Ακόμα, απόλαυσε Internet Home με αυξημένες ταχύτητες uploading.

Δεν θα χορταίνεις ψυχαγωγία! Aπό την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών, εμπλουτίζεται χωρίς χρέωση, το περιεχόμενο ψυχαγωγίας για τους πελάτες του Cytavision Value Pack, με τα κανάλια Village Cinema HD, Movies Best HD και Novalifε, αλλά και την παιδική ταινιοθήκη Disney on Demand.

Disney on Demand με τους αγαπημένους ήρωες, για την πιο ευχάριστη ψυχαγωγία των παιδιών!
Δωρεάν σε Variety & Super Pack, στην κατηγορία Ταινίες & Σειρές στο μενού. Δωρεάν και σε Value Pack μέχρι 30 Ιουνίου.

Τέρμα οι καβγάδες για την κατοχή του τηλεκοντρόλ! Από τις 20 Μαρτίου και μέχρι τις 30 Ιουνίου, η Cytavision παρέχει προσφορά δωρεάν εγκατάστασης 2ου αποκωδικοποιητή για να μπορείς να απολαμβάνεις διαφορετικό κανάλι Cytavision από 2η τηλεόραση.

Αγόρασε υπηρεσίες & συσκευές online με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση.

Αν δεν έχεις σταθερό Internet στο σπίτι, μάθε πώς μπορείς να συνδεθείς άμεσα και εύκολα με την υπηρεσία Mobile WiFi.

Να ξέρεις ότι δεν θα εφαρμοστεί καμία πρόσθετη χρέωση σε πελάτες που έχουν εγκλωβιστεί σε χώρες της ΕΕ και υπερβαίνουν το επιτρεπόμενο όριο χρήσης υπηρεσιών Περιαγωγής (roaming) για περίοδο τριών μηνών.

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στα κανάλια ηλεκτρονικής
εξυπηρέτησης από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Cyta:
Facebook, Twitter και Live Chat μέσω της ιστοσελίδας www.cyta.com.cy

Για να λύσουμε πιθανές απορίες που μπορεί να έχεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας,
ετοιμάσαμε μικρά επεξηγηματικά how-to video! Mπορείς να τα δεις όλα εδώ.