Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
staysafe

Τι θα ήθελες να κάνεις σήμερα;

Η δουλειά από το σπίτι θα είναι λίγο διαφορετική αλλά μπορεί να γίνει πολύ εύκολη υπόθεση με τις υπηρεσίες και τις επιλογές που προσφέρονται από τη Cyta.

Τα meeting σου

Τα meeting αλλάζουν μορφή! Αρχίζεις να σκέφτεσαι μήπως τελικά να γράψεις ένα mail παρά να συγκαλέσεις ολόκληρο meeting.

Για τα αναγκαία meeting όμως θα μπορείς να μιλάς:

μέσω των συνήθων εφαρμογών π.χ. Microsoft Teams, Skype, Zoom, με απρόσκοπτη εικόνα με τις αναβαθμισμένες ταχύτητες του Internet Home

μέσω βιντεοκλήσης από το κινητό που είναι δυνατή για όλους τους πελάτες προγραμμάτων συμβολαίου και προπληρωμένης soeasy

μέσω της ευρυζωνικής τηλεφωνίας ή από το κινητό σου δίνεται η δυνατότητα για κλήσεις συνδιάσκεψης με 2 ή περισσότερους συνομιλητές ταυτόχρονα

Δεν έχεις Internet Home;
Δεν πειράζει!

Mην ανησυχείς για τη μεταφορά των αρχείων που δεν σταματάει ποτέ στη δουλειά, έχουμε τη λύση!

Με την υπηρεσία Μοbile Wifi μπορείς να διακινείς δεδομένα από ένα σταθερό σημείο όταν είσαι συνδεδεμένος με το Δίκτυο της Cytamobile-Vodafone με μέγιστες ταχύτητες 100Mbps download και 4Mbps upload!

Άρα ανεβάζεις και με αυτόν τον τρόπο τα αρχεία σου πολύ γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις! Το προϊόν είναι διαθέσιμο στην τιμή των €35 με δωρεάν WiFi Router B315 ή B535 με 24μηνη δέσμευση. Ο συμπεριλαμβανόμενος όγκος δεδομένων είναι 100GB. Ακολούθως θα μπορείς να αγοράσεις 20GB με €5. Και το καλύτερο; Μέχρι και τις 30 Ιουνίου μπορείς να απολαύσεις διπλάσιο όγκο δεδομένων!

Tips για να γίνεται αποτελεσματικά η δουλειά σου

Για να πετυχαίνεις ψηλότερες ταχύτητες όταν εργάζεσαι από το σπίτι, προτίμησε να συνδεθείς στο Internet μέσω του ενσύρματου δικτύου αντί του WiFi σου.

Αν υπάρχουν πολλές συνδέσεις στο Internet στο σπίτι συστήνεται να συνδέσεις όσες πιο πολλές συσκευές γίνεται στο ενσύρματο δίκτυο.

Aν έχεις επιχείρηση, έχουμε τις λύσεις για να λειτουργεί αποτελεσματικά κι από το σπίτι! Στη σελίδα Cyta Business θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι.

Είσαι οπτικός τύπος; Δες ένα how-to video! Δες στα πιο κάτω how-to videos πώς θα εγκαταστήσεις το email σου στο Outlook 16 αλλά και σε άλλες πλατφόρμες. Δες επίσης πώς θα φροντίσεις για την ασφάλεια του email σου με απλά βήματα!
Μπορείς να βρεις όλα τα how-to videos εδώ.

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στα κανάλια ηλεκτρονικής
εξυπηρέτησης από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Cyta:
Facebook, Twitter και Live Chat μέσω της ιστοσελίδας www.cyta.com.cy

Για να λύσουμε πιθανές απορίες που μπορεί να έχεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας,
ετοιμάσαμε μικρά επεξηγηματικά how-to video! Mπορείς να τα δεις όλα εδώ.