Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
staysafe

Τι θα ήθελες να κάνεις σήμερα;

Δεν χανόμαστε επειδή μένουμε σπίτι!
Αντιθέτως, ευκαιρία να ξανάρθεις κοντά με τους αγαπημένους σου μέσω της καθημερινής επικοινωνίας.

Μείνε σε επαφή

Οι βιντεοκλήσεις με τον παππού και τη γιαγιά θα είναι αμέτρητες αυτό τον καιρό, όπως και οι κλήσεις και η επικοινωνία στα social media με φίλους και οικογένεια στο εξωτερικό.

Έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνείς με βιντεοκλήσεις με ήχο και εικόνα από το κινητό αλλά και με κλήσεις συνδιάσκεψης από το σταθερό αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ευρυζωνικής τηλεφωνίας.

Με τις υπηρεσίες Ιnternet Ηοme με υψηλές ταχύτητες μπορείς να απολαμβάνεις απρόσκοπτη εικόνα στις εκάστοτε εφαρμογές επικοινωνίας με video.

Δεν έχεις Internet Home;
Δεν πειράζει!

Αν δεν έχεις σταθερό internet, με την υπηρεσία Mobile WiFi θα μπορείς να στέλνεις αρχεία και να συνομιλείς μέσω των εφαρμογών σου με μέγιστες ταχύτητες 100Mbps download και 4Mbps upload αλλά και να είστε όλη η οικογένεια συνδεδεμένη ταυτόχρονα, αφού στη συγκεκριμένη υπηρεσία μπορούν να συνδεθούν μέχρι 32 χρήστες την ίδια ώρα.

Mε Safe Internet

Τα παιδιά σου τώρα θα έχουν ακόμη πιο πολύ χρόνο στο Internet.
Με την υπηρεσία Safe Internet που παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες Ιnternet Home, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αφού θα έχουν προστασία όσον αφορά κινδύνους που μπορεί να συναντήσουν.

Tips

Mείνε σε επαφή ακόμα κι απ’ το σπίτι, με ασφάλεια και χωρίς να χάνεις τον έλεγχο. Δες πώς η εφαρμογή SelfCare σου προσφέρει τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού σου (προγράμματος συμβολαίου ή soeasy) ή πώς μπορείς να αλλάζεις τον κωδικό στην υπηρεσία Safe Internet για να είσαι σίγουρος για την ασφάλεια των παιδιών σου στο Internet. Επίσης, μάθε πώς να αλλάζεις τον κωδικό wireless εύκολα και γρήγορα.
Δες περισσότερα how-to videos, εδώ.

Αν υπάρχουν πολλές συνδέσεις στο Internet στο σπίτι συστήνεται να συνδέσεις όσες πιο πολλές συσκευές γίνεται στο ενσύρματο δίκτυο.

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στα κανάλια ηλεκτρονικής
εξυπηρέτησης από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Cyta:
Facebook, Twitter και Live Chat μέσω της ιστοσελίδας www.cyta.com.cy

Για να λύσουμε πιθανές απορίες που μπορεί να έχεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας,
ετοιμάσαμε μικρά επεξηγηματικά how-to video! Mπορείς να τα δεις όλα εδώ.