Δεύτερη μηνιαία συνάντηση του Startup Grind Κύπρου - Supported by Cyta

Δεύτερη μηνιαία συνάντηση του Startup Grind Κύπρου - Supported by Cyta

Το Κέντρο Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών της Cyta, στα πλαίσια της στήριξης του οικοσυστήματος καινοτομίας και των Startup επιχειρηματιών στην Κύπρο, φιλοξενεί στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta στη Λευκωσία, τέσσερις μηνιαίες εκδηλώσεις του Startup Grind Κύπρου, από τον Σεπτέμβριο μέχρι το τέλος του 2015.

Στην πρώτη συνάντηση Startup Grind  Cyprus – Supported by Cyta φιλεξονήθηκε ο Hans-Peter Gier (γνωστός ως  HP), κορυφαίος επιχειρηματίας στο χώρο του FinTech και του τραπεζικού συστήματος.

Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 και σε αυτή, το Startup Grind Cyprus φιλοξένησε τον κ. Γιάννη Γεωργούλα, ιδρυτή του Way Out Communications, Wizworks, Starsound Records και Γενικό Διευθυντή των εκδηλώσεων του περιοδικού The Economist σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο κ. Γιάννης Γεωργούλας μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τις απόψεις του, σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για τον κ. Γιάννη Γεωργούλα, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: https://www.facebook.com/events/179557859048733/