Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

soeasy Text & Surf Freebie

Διάλεξε και ενεργοποίησε το πρόγραμμα που θέλεις, κάνε top-up €10 και άνω και θα παίρνεις δωρεάν τοπικές κλήσεις ή SMS και Mobile Internet ή διεθνείς κλήσεις για 30 μέρες- επιπρόσθετα από το ποσό που έχεις κάνει top-up.

Πολλά να πεις, λίγος χρόνος;
Τότε διάλεξε το soeasy
Talk Freebie


Στέλνεις SMS και σερφάρεις στο internet; Δοκίμασε το soeasy
Text & Surf Freebie


Τηλεφωνείς συχνά στο εξωτερικό; Τότε διάλεξε το soeasy
International Freebie


Text & Surf

Στέλνεις SMS και σερφάρεις στο Ιντερνετ? Δοκίμασε το soeasy Text & Surf Freebie
Θέλεις να στέλνεις SMS στους φίλους σου και να μπαίνεις στο Facebook δωρεάν? Είναι απλό! Στείλε on soeasy text στο 8000 από το soeasy κινητό σου, ή κάνε log in στο My Cyta για να ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα - μετά κάνε top up €10 και άνω για να πάρεις δωρεάν SMS και Mobile Internet

Ενεργοποίησε το soeasy Text & Surf


Top-up

Και θα πάρεις επιπλέον δωρεάν
για 30 μέρες
Και θα πάρεις δώρο άμεσα ή
βαθμούς από το soeasy Rewards
€10 100 SMS και 10 ΜΒ  ή 100 βαθμοί
€20 250 SMS και 30 ΜΒ  ή 200 βαθμοί
€35 500 SMS και 60 ΜΒ  ή 350 βαθμοί

Τα δωρεάν SMS μπορούν να σταλούν σε όλα τα δίκτυα στην Κύπρο.

Τι θα πάρεις

Ενεργοποίησε το πρόγραμμα και κάνε top-up το λιγότερο €10 για να πάρεις δωρεάν SMS και Mobile Internet για 30 μέρες - επιπρόσθετα από το ποσό που έχεις κάνει top-up. Αν κάνεις ξανά top-up μέσα στο διάστημα των 30 ημερών, τότε θα πάρεις ξανά δωρεάν SMS και Mobile Internet που θα ισχύουν για τις επόμενες 30 ημέρες.
Μην ξεχνάς ότι ενεργοποιώντας το πρόγραμμα θα έχεις 20% χαμηλότερη τιμή στα SMS προς όλους τους soeasy Text & Surf.

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις

  • Το soeasy Text & Surf Freebie είναι διαθέσιμο για όλους τους πελάτες που βρίσκονται στο πρόγραμμα soeasy Classic. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το soeasy Talk ή το soeasy International Freebie.
  • Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το soeasy Text & Surf την πρώτη φορά και μετά να κάνεις top-up €10 ή και περισσότερα για να παίρνεις τα δωρεάν SMS και Mobile Intenet.
  • Θα πάρεις τα δωρεάν SMS και Mobile Intenet αν ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα πριν να κάνεις top-up.
  • Για απενεργοποίηση του soeasy Text & Surf και μεταφορά στο soeasy Classic στείλε off soeasy text στο 7000 από το soeasy κινητό σου, ή κάνε log in στο My Cyta (χρέωση €1).
  • Για να μάθεις σε ποιο πρόγραμμα είσαι πληκτρολόγησε *114*3# και για να μαθαίνεις το υπόλοιπο των Freebies σου *110*1#.

Δες τους Όρους & Προϋποθέσεις για το soeasy Text & Surf Freebie

Μάθε περισσότερα για τη soeasy

soeasy Rewards

soeasy Rewards

Κάθε φορά που κάνεις top-up παίρνεις ένα δώρο. Λεπτά Ομιλίας, SMS, ταξίδια, gadgets και μοναδικές εμπειρίες σε περιμένουν. Γιατί στον κόσμο της soeasy πάντα επιβραβεύεσαι!

Κάνε Top-up

Κάνε Top-up

Μπορείς να πιστώνεις το λογαριασμό σου 24 ώρες το 24ωρο, απευθείας από το κινητό σου ή από την ιστοσελίδα της Cyta γρήγορα, εύκολα και απόλυτα ασφαλισμένα.

Πρόσθεσε Mobile Internet

Πρόσθεσε Mobile Internet

Μπες στο internet από το κινητό σου επιλέγοντας ένα από τα πακέτα της υπηρεσίας soeasy Mobile Internet που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες.

Feedback