Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

soeasy Talk Freebie

Διάλεξε και ενεργοποίησε το πρόγραμμα που θέλεις, κάνε top-up €10 και άνω και θα παίρνεις δωρεάν τοπικές κλήσεις ή SMS και Mobile Internet ή διεθνείς κλήσεις για 30 μέρες- επιπρόσθετα από το ποσό που έχεις κάνει top-up.

Πολλά να πεις, λίγος χρόνος;
Τότε διάλεξε το soeasy
Talk Freebie


Στέλνεις SMS και σερφάρεις στο internet; Δοκίμασε το soeasy
Text & Surf Freebie


Τηλεφωνείς συχνά στο εξωτερικό; Τότε διάλεξε το soeasy
International Freebie


Talk

Πολλά να πεις, λίγος χρόνος; Τότε διάλεξε το soeasy Talk Freebie
Θέλεις να καλείς δωρεάν τους φίλους σου; Απλά στείλε on soeasy talk στο 8000 από το soeasy κινητό σου, ή κάνε log in στο My Cyta για να ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα - μετά κάνε top up €10 και άνω για να πάρεις δωρεάν λεπτά για να τηλεφωνείς σε όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα Cyta.

Ενεργοποίησε το soeasy Talk


Top-up

Και θα πάρεις επιπλέον δωρεάν
για 30 μέρες
Και θα πάρεις δώρο άμεσα ή
βαθμούς από το soeasy Rewards
€10 30 λεπτά για τοπικές κλήσεις  ή 100 βαθμοί
€20 100 λεπτά για τοπικές κλήσεις  ή 200 βαθμοί
€35 200 λεπτά για τοπικές κλήσεις  ή 350 βαθμοί

Τα δωρεάν λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις σε όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα Cyta και ισχύουν για 30 ημέρες.

Τι θα πάρεις

Ενεργοποίησε το πρόγραμμα και κάνε top-up το λιγότερο €10 για να πάρεις δωρεάν λεπτά για 30 μέρες - επιπρόσθετα από το ποσό που έχεις κάνει top-up. Αν κάνεις ξανά top-up μέσα στο διάστημα των 30 ημερών, τότε θα πάρεις ξανά τα δωρεάν λεπτά που θα ισχύουν για τις επόμενες 30 ημέρες.

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις

  • Το soeasy Talk Freebie είναι διαθέσιμο για όλους τους πελάτες που βρίσκονται στο πρόγραμμα soeasy Classic. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το soeasy Text & Surf ή το soeasy International Freebie.
  • Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το soeasy Talk την πρώτη φορά και μετά να κάνεις top-up €10 ή και περισσότερα για να παίρνεις τα δωρεάν λεπτά.
  • Θα πάρεις τα δωρεάν λεπτά αν ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα πριν να κάνεις top-up.
  • Για απενεργοποίηση του soeasy Talk και μεταφορά στο soeasy Classic στείλε off soeasy talk στο 7000 από το soeasy κινητό σου, ή κάνε log in στο My Cyta (χρέωση €1).
  • Για να μάθεις σε ποιο πρόγραμμα είσαι πληκτρολόγησε *114*3# και για να μαθαίνεις το υπόλοιπο των Freebies σου *110*1#.

Δες τους Όρους & Προϋποθέσεις για το soeasy Talk Freebie

Μάθε περισσότερα για τη soeasy

soeasy Rewards

soeasy Rewards

Κάθε φορά που κάνεις top-up παίρνεις ένα δώρο. Λεπτά Ομιλίας, SMS, ταξίδια, gadgets και μοναδικές εμπειρίες σε περιμένουν. Γιατί στον κόσμο της soeasy πάντα επιβραβεύεσαι!

Κάνε Top-up

Κάνε Top-up

Μπορείς να πιστώνεις το λογαριασμό σου 24 ώρες το 24ωρο, απευθείας από το κινητό σου ή από την ιστοσελίδα της Cyta γρήγορα, εύκολα και απόλυτα ασφαλισμένα.

Πρόσθεσε Mobile Internet

Πρόσθεσε Mobile Internet

Μπες στο internet από το κινητό σου επιλέγοντας ένα από τα πακέτα της υπηρεσίας soeasy Mobile Internet που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες.

Feedback