Το soeasy Rewards τερματίζεται στις 30/3

Stay tuned γιατί κάτι νέο ετοιμάζεται!

Σε ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή σου στο σχέδιο soeasy Rewards και την αφοσίωσή σου!

Στις 30 Μαρτίου 2021, το soeasy Rewards θα τερματιστεί & μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα επανέλθει ανανεωμένο!

Θα έχεις μέχρι τις 30 Μαρτίου να εξαργυρώσεις τους βαθμούς σου κι εμείς θα φροντίσουμε να ανανεώνουμε τη λίστα των δώρων μας έτσι ώστε μέχρι την τελευταία μέρα εξαργύρωσης να έχεις διάφορες επιλογές!

Η soeasy θα συνεχίζει να σε επιβραβεύει, γι’αυτό stay tuned!

Μπες στη σελίδα του soeasy Rewards

Συχνές Ερωτήσεις

Τι τρέχει με το soeasy Rewards;

Έχοντας εξετάσει προσεκτικά το σχέδιο επιβράβευσης soeasy Rewards, έχουμε αποφασίσει να διακόψουμε το πρόγραμμα προσωρινά και να επαναλειτουργήσει ανανεωμένο πολύ σύντομα. Η τελευταία ημέρα αποστολής κωδικών μετά από το top-up θα είναι η 15η Μαρτίου και για την εξαργύρωση των κωδικών θα είναι η 22η Μαρτίου 2021. Η τελευταία ημερομηνία εξαργύρωσης των βαθμών με δώρα από την ιστοσελίδα θα είναι στις 30 Μαρτίου 2021.

Γιατί διακόπτεται το Σχέδιο Επιβράβευσης soeasy Rewards;

Κατά καιρούς έχουμε λάβει αρκετά σχόλια από τους πελάτες μας σχετικά με τις εμπειρίες τους με το soeasy Rewards και αναγνωρίζουμε ότι οι προτιμήσεις αλλάζουν. Εκτιμούμε την αφοσίωση των πελατών μας και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει στο πρόγραμμά μας και ενημερώνουμε ότι το σχέδιο διακόπτεται προσωρινά, θα αναβαθμιστεί και θα επανέλθει ανανεωμένο πολύ σύντομα, παρέχοντας ακόμα καλύτερες εμπειρίες! Γι’ αυτό stay tuned!

Συμμετέχω στο soeasy Rewards, πώς μπορώ να ελέγξω το υπόλοιπο των βαθμών μου;

Μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου μέσω της αρχικής σελίδας του soeasy Rewards χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σου και ένα παλιό ή νέο κωδικό για να ελέγξεις πόσους βαθμούς έχεις διαθέσιμους για να εξαργυρώσεις.

Έχω βαθμούς να εξαργυρώσω, μέχρι πότε μπορώ;
Οι πελάτες soeasy που συλλέγουν βαθμούς είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προλάβουν να εξαργυρώσουν του βαθμούς τους. Έχουμε φροντίσει να υπάρχει διάστημα περισσότερο από ένα μήνα για μπορέσετε όσοι πελάτες διαθέτετε βαθμούς να τους εξαργυρώσετε. Αν έχεις λοιπόν υπόλοιπο βαθμών έχεις μέχρι τις 30 Μαρτίου 2020 για να μπεις στην ιστοσελίδα και να εξαργυρώσεις τους βαθμούς σου.
Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να συνεχίσω να συλλέγω βαθμούς;

Θα σταματήσουμε τις αποστολές κωδικών στις 15 Μαρτίου και μέχρι τις 22 Μαρτίου 2021 θα έχεις τη δυνατότητα να συλλέξεις τους βαθμούς Rewards τους οποίους θα μπορείς να εξαργυρώσεις μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Τι θα συμβεί αν έχω ακόμα βαθμούς Rewards και μετά τις 30 Μαρτίου 2021;

Εάν δεν έχεις χρησιμοποιήσει τους βαθμούς σου μέχρι τις 30 Μαρτίου 2021, οι βαθμοί θα λήξουν και δεν θα μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις για να τους εξαργυρώσεις με δώρα.

Θα προσθέσετε περισσότερα δώρα στην ιστοσελίδα;

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μεγάλες ανταμοιβές για τους πελάτες και θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι ο κατάλογος των δώρων θα ανανεώνεται συνεχώς ώστε να υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα δώρα μέχρι τις 30 Μαρτίου 2021.

Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε δώρα;

H επιβράβευση των πιστών πελάτων μας είναι πρωταρχικός μας στόχος και γι ’αυτό το Σχέδιο Επιβράβευσης θα επαναλειτουργήσει με πολλά καινούρια δώρα πολύ σύντομα!