Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Samsung Galaxy S7

Galaxy S7
galaxy S6 edge

Σχεδιασμός

Δεν κάναμε κανέναν συμβιβασμό όσον αφορά τη σχεδίαση των Galaxy S7 και S7 edge. Το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτη ευκολία χρήσης και προηγμένες δυνατότητες που συνδυάζονται αρμονικά σε μια συσκευή με απόλυτα κομψή εμφάνιση. Είναι πανέμορφα στην όψη και υπέροχα στη χρήση.

Αφιερώσαμε πολύ χρόνο για να τελειοποιήσουμε τις καμπύλες των Galaxy S7 και S7 edge. Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή διαδικασία, που ονομάζεται 3D Θερμοδιαμόρφωση, λιώσαμε το γυαλί 3D για να αποκτήσει την απαραίτητη καμπύλη και ενώθηκε με ακρίβεια με το καμπυλωτό μεταλλικό κράμα, για να δώσουν ένα όμορφο και ανθεκτικό ενιαίο περίβλημα.

Το πίσω μέρος των Galaxy S7 και S7 edge με τις διπλές καμπύλες είναι ο λόγος που μπορείτε να τα κρατάτε με τόση άνεση. Όλα τα στοιχεία της σχεδίασης, από τις φυσικές γραμμές έως το λεπτό σχήμα, συνδέονται αρμονικά για να προσφέρουν μια ιδανική αίσθηση όταν τα κρατάτε.

Κάμερα

Τραβήξτε καταπληκτικές, πεντακάθαρες φωτογραφίες ακόμα και τη νύχτα με τη νέα ανανεωμένη κάμερα των Samsung Galaxy S7 και S7 edge. Κατακτήστε τη νύχτα.

Η ζωή μας διαδραματίζεται σε όλες τις πιθανές συνθήκες φωτισμού, για αυτό πρέπει να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες, χωρίς να ανησυχείτε για το φωτισμό ή την έλλειψη αυτού. Οι φωτογραφίες που τραβάτε με τα Galaxy S7 και S7 edge είναι πάντα ευκρινείς, καθαρές και ολοζώντανες, είτε φωτογραφίζετε δράση επάνω σε σκέιτμπορντ ή την τούρτα γενεθλίων του παιδιού σας.

Είτε βρισκόμαστε σε κλειστό χώρο είτε έχει δύσει ο ήλιος με τα Galaxy S7 και S7 edge, αυτό δεν θα είναι πια πρόβλημα. Ο φωτεινότερος φακός F1.7 και τα μεγαλύτερα pixel 1.4µm του αισθητήρα εικόνας αποτυπώνουν περισσότερο φως, ώστε οι φωτογραφίες να είναι πεντακάθαρες και γεμάτες λεπτομέρεια.

Για πρώτη φορά μπορείτε να αποτυπώσετε κίνηση σε πανοραμικές κινούμενες φωτογραφίες. Η ακίνητη πανοραμική φωτογραφία που αποτυπώνεται την ίδια στιγμή, αποτελείται από έναν συνδυασμό των πιο καθαρών καρέ της κινούμενης έκδοσης. Για να ζήσετε ξανά τη στιγμή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σαρώσετε την οθόνη ή να κουνήσετε το Galaxy S7 και το S7 edge οριζόντια.

Gaming

Τα Galaxy S7 και S7 edge ανεβάζουν το mobile gaming σε πρωτοφανή επίπεδα.

Μια νέα εποχή παιχνιδιών σε κινητές συσκευές έρχεται με τα Galaxy S7 και S7 edge τα οποία διαθέτουν ένα ειδικό κέντρο ελέγχου παιχνιδιών και προηγμένες λειτουργίες, όπως καταγραφή δράσης από τα παιχνίδια σας.

Game Launcher
Το απόλυτο κέντρο ελέγχου για παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια σας σε ένα σημείο και ότι νέο κατεβάζετε προστίθεται αυτόματα εκεί. Πριν αρχίσετε να παίζετε, μπορείτε να διακόψετε τον ήχο, να αποκρύψετε τις ειδοποιήσεις και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας.

Hardware

Χάρη στους πανίσχυρους επεξεργαστές, τα Galaxy S7 και S7 edge λειτουργούν γρήγορα και χωρίς διακοπές και χειρίζονται με άνεση όλα τα επιπλέον δεδομένα που αποθηκεύετε στην κάρτα microSD. Ακόμη και με μεγαλύτερη μπαταρία, η φόρτιση εξακολουθεί να γίνεται ταχύτατα.Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη

Με τα Galaxy S7 και S7 edge, δεν θα φοβάστε να ακουμπήσετε το τηλέφωνό σας σε μια βρεγμένη επιφάνεια. Μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, ακόμα και αν πριν από λίγο σας είχε πέσει κατά λάθος στο νερό. Μπορείτε να παίζετε παιχνίδια δίπλα στην πισίνα, να ανεβάζετε selfie στην παραλία και να καλείτε ταξί ενώ στέκεστε στη βροχή. Διαθέτουν αξιολόγηση IP 68 (Προστασία από εισροή).

Επιλέξαμε έναν συνδυασμό υλικών υψηλής απόδοσης που μας επέτρεψαν να στεγανοποιήσουμε απόλυτα τα εσωτερικά μέρη με αποτελεσματικό τρόπο, διατηρώντας ανοικτές τις θύρες USB και τις υποδοχές ακουστικών. Δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με επιπλέον καπάκια και καλύμματα.

Σχεδιάσαμε τη θήκη κάρτας SIM έτσι ώστε να σας εξυπηρετεί καλύτερα. Αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα microSD εως 128GB.

Συντομεύσεις

Ανακαλύπτουμε διαρκώς τρόπους για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη. Για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες πιο γρήγορα. Επινοούμε νέους τρόπους για να βρίσκετε αυτό που θέλετε με ένα άγγιγμα και μια ματιά. Με αυτές τις συντομεύσεις θα έχετε πρόσβαση παντού.

Η οθόνη edge περιέχει έως και 9 πίνακες που σας δίνουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε, από το κάλεσμα ενός ταξί μέχρι ενημερώσεις για αγώνες. Με τον πίνακα Apps edge, για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 10 συντομεύσεις εφαρμογών και φακέλων.

Γρήγορη πρόσβαση
Χάρη στη δημιουργία συντομεύσεων για συγκεκριμένες λειτουργίες των αγαπημένων εφαρμογών ή επαφών σας, όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται στην οθόνη edge, είτε πρόκειται για τη λήψη selfie είτε για το άνοιγμα ενός σημειώματος ή για το τηλεφώνημα στη μητέρα σας.

 
galaxy S7