Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Destructed Driving & Texting

Η Cytamobile-Vodafone σε συνεργασία με τη Reaction Cyprus, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό με διεθνή δράση σε διάφορους τομείς, συμμετέχει ως κύριος χορηγός στη δράση με τίτλο «Χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης».

Η δράση αυτή, αποτελεί μέρος της Παγκύπριας Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας και οργανώνεται μετά και τα αποτελέσματα πρόσφατων ερευνών, οι οποίες έδειξαν ότι τα περισσότερα δυστυχήματα στην οδήγηση προκαλούνται λόγω παράλληλης χρήσης κινητού τηλεφώνου.
Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την διάρκεια της οδήγησης τετραπλασιάζει τον κίνδυνο εμπλοκής σε οδική σύγκρουση. Αυτή η κακή συνήθεια έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται ραγδαία και στην Κύπρο με τα αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά. Η μείωση του οπτικού πεδίου ενός οδηγού που μιλά στο κινητό είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας εμπλοκής σε οδική σύγκρουση, ενώ η λανθασμένη αυτή συμπεριφορά αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Σε ολόκληρο τον κόσμο έχει αρχίσει η αναχαίτιση αυτού του προβλήματος, ενώ η Κύπρος δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η Cytamobile-Vodafone, έχοντας ένα αξιόπιστο δίκτυο, παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να μπορούν να μοιράζονται τις στιγμές τους, όπου κι’ αν βρίσκονται. Παρ’ όλα αυτά, συμμετέχει στη συγκεκριμένη δράση, προβάλλοντας τον κοινωνικό της χαρακτήρα και προτρέποντας τους οδηγούς να μην κάνουν χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης, αφού αυτό αποτελεί κίνδυνο για την ίδια τους τη ζωή αλλά και για τη ζωή των συνανθρώπων τους.

 

 

Feedback