Κανάλια HD

Μπορείτε να επιλέξετε, με επιπλέον συνδρομή, HD Κανάλια τα οποία προσφέρονται ομαδοποιημένα στα ακόλουθα πακέτα:

Cytavision Sports HD
Για σένα που μετρά να ζείς το ποδόσφαιρο...

Τώρα οι πιο hot αγώνες ζωντανεύουν στο σπίτι σου, σε υψηλή ευκρίνεια: UEFA Champions League, Ιταλικό, Ολλανδικό, Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, Ice Hockey και άλλοι ευρωπαϊκοί αγώνες από όλα τα αθλήματα.

  Πρόγραμμα
Cytavision Sports HD Τα επτά κανάλια Cytavision Sports και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας Cytavision Sports HD μεταδίδουν ζωντανές και αποκλειστικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων από το Πρωτάθλημα Cyta, το Κύπελλο Coca-Cola, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, την Premier League, την Serie A και άλλες ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις, καθώς επίσης αγώνες καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, Moto GP, WRC) και διαφόρων άλλων αθλημάτων από τον εγχώριο και διεθνή χώρο.
Μπουκέτο καναλιών Cytavision HD
Για σένα που μετρά να έχεις ακόμα περισσότερες High Definition εμπερίες...

Ανακάλυψε το μεγαλείο του κόσμου από κορυφαία θεματικά κανάλια:

  Πρόγραμμα
Discovery Showcase HD Το Discovery Showcase HD ειναι το μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο high definition κανάλι που προσφέρει επιλογές από το καλύτερο πρόγραμμα των καναλιών της "οικογένειας" των Discovery. Το περιεχόμενο σε μεταφέρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης, συνοδευόμενο από εκπληκτικά καθαρή εικόνα και κρυστάλλινο ήχο που του δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην καρδιά της δράσης. Ένα ταξίδι απόλαυση για τις αισθήσεις καθώς η HD εικόνα αποκαλύπτει μαγευτικές λεπτομέρειες που χάνονταν στη συμβατική μετάδοση.
  Πρόγραμμα
Animal Planet HD Ετοιμάσου να μείνεις με το στόμα ανοιχτό καθώς το αγαπημένο σου “Animal Planet” ανοίγει “παράθυρο” στον θαυμαστό κόσμο των ζώων σε high definition. Οι συναρπαστικότερες ιστορίες από το ζωικό βασίλειο αφηγούνται με εικόνα υψηλής ευκρίνειας που αποκαλύπτει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Γνώρισε τα πιο άγρια αρπακτικά μέχρι τα γνώριμα κατοικίδια, μερικούς από τους πιο γοητευτικούς εκπροσώπους της πανίδας και μάθε τα πάντα για τον υπέροχο κόσμο τους, μέσα από πανέμορφες εικόνες HD που κόβουν την ανάσα.
  Πρόγραμμα
ΡΙΚ HD Το κανάλι μεταδίδει ζωντανά αθλητικά γεγονότα, ξένες παραγωγές, διεθνείς ειδήσεις καθώς επίσης και άλλα προγράμματα σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.
  Πρόγραμμα
Novasports1HD

Τα μεγάλα ντέρμπι!
Όλα τα μεγάλα ντέρμπι του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, επιλεγμένοι αγώνες Euroleague μαζί με την εκπομπή "Super Euroleague", Basketball Champions League και Γαλλικού πρωταθλήματος.

  Πρόγραμμα
Novasports2HD

Σημαντικές αναμετρήσεις και ζωντανοί αγώνες!
Αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague και στο Basketball Champions League μαζί με την εκπομπή "Super Euroleague". Σημαντικές αναμετρήσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, μεγάλα ποδοσφαιρικά αφιερώματα και ζωντανοί αγώνες από το Γαλλικό πρωτάθλημα.