Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Premier League 2016-2019

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που έθεσε η Premier League σε όλες τις χώρες της Ευρώπης

Η Cytavision εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της
Premier League για τις περιόδους 2016/17, 2017/18 & 2018/19

Η Premier League, μετά από σχετικό διαγωνισμό, κατακύρωσε στη Cyta τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την περιοχή της Κύπρου του FA Premier League, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2016/17, 2017/18 και 2018/19.

Το πακέτο δικαιωμάτων περιλαμβάνει αλλαγές συγκρινόμενο με αυτό της περιόδου 2013/14-2015/16. Με βάση το νέο πακέτο δικαιωμάτων, μειώνεται ο αριθμός των αγώνων που μεταδίδονται, ενώ η περιγραφή/σχόλιο απαιτείται όπως γίνεται μόνο στην επίσημη τοπική γλώσσα.

Λόγω των ιδιαιτεροτήτων της συμφωνίας, θέλουμε να επεξηγήσουμε στους συνδρομητές μας τα νέα δεδομένα, σε συνεννόηση με την Premier League και πάντα μέσα στα πλαίσια των όρων του συμβολαίου που έχουμε υπογράψει.

Διευκρινίζεται ότι οι ίδιοι όροι και οι ίδιες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στη συμφωνία της Cytavision με την Premier League, ισχύουν για όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας (όπου μεταδίδεται μικρότερος αριθμός αγώνων σε σχέση με την Κύπρο και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Σε αυτές η Premier League παραχώρησε πακέτα τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2016/17 μέχρι 2018/19.

Τα δικαιώματα περιλαμβάνουν ζωντανή μετάδοση 205 αγώνων ανά ποδοσφαιρική περίοδο και δυνατότητα μετάδοσης των υπόλοιπων 175 σε μαγνητοσκόπηση. Από τους 205 αγώνες, οι 173 αγώνες είναι προκαθορισμένοι και αφορούν στους αγώνες που διεξάγονται Παρασκευή, Σάββατο 2:45μμ/7:30μμ, Κυριακή και Δευτέρα. Για τους υπόλοιπους 32 αγώνες του πακέτου, μεταξύ των οποίων είναι και αγώνες του Σαββάτου 5:00μμ, δίδεται το δικαίωμα της επιλογής κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η Cytavision κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της  Premier League για την περιοχή της Κύπρου για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2016/17 μέχρι 2018/19, όπως αυτά έχουν περιγραφεί πιο πάνω.  Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε άλλη μετάδοση αγώνων της Premier League στην Κύπρο από άλλες πλατφόρμες ή κανάλια, εκτός των καναλιών Cytavision Sports, δεν προκύπτει από οποιαδήποτε συμφωνία με την Premier League.

Η Cyta διεκδίκησε και εξασφάλισε το πακέτο δικαιωμάτων της Premier League, αποδεχόμενη τους νέους όρους και προϋποθέσεις, ώστε να προσφέρει στους φιλάθλους συνδρομητές της Cytavision τις καλύτερες δυνατές επιλογές από το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο.

 

Feedback