Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6/2020
ΠΙΣΩ

Νέα μέτρα από τη Cyta για συμβολή στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων Cyta παγκύπρια και ενισχύεται η τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα η Κυβέρνηση, η Cyta ανταποκρίνεται άμεσα στα νέα δεδομένα και με στόχο τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και του προσωπικού της και κατ’ επέκταση του ευρύτερου κοινού, αποφάσισε τα ακόλουθα:

 1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των καταστημάτων Cyta που βρίσκονται εντός των Εμπορικών Κέντρων και πολυκαταστημάτων παγκύπρια, τα οποία σύμφωνα με τα νέα μέτρα θα παραμείνουν κλειστά από τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 16 Μαρτίου 2020 και για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.
 2. Επιπρόσθετα, αναστέλλεται η λειτουργία από την Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, όλων των υπόλοιπων καταστημάτων Cyta παγκύπρια.
 3. Η Cyta θα δέχεται πληρωμές λογαριασμών για υπηρεσίες που παρέχει, μόνο ηλεκτρονικά, ενώ παράλληλα αναστέλλει τη διακοπή υπηρεσιών της λόγω απλήρωτων λογαριασμών.
 4. Το Τηλεφωνικό Κέντρο του Οργανισμού 132, παραμένει στη διάθεση των πελατών και του ευρύτερου κοινού, ενώ το Τηλεφωνικό Κέντρο 150 θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους Επιχειρηματικούς Πελάτες.
 5. Πελάτες που εξυπηρετούνταν από τα καταστήματα Cyta, μπορούν να καλούν το 132 για την εξυπηρέτησή τους. Για το σκοπό αυτό το διαθέσιμο προσωπικό των καταστημάτων Cyta θα συμβάλει ώστε να ενισχυθεί η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, θα καθοδηγεί το κοινό για τη χρήση των ηλεκτρονικών καναλιών εξυπηρέτησης του Οργανισμού και θα δίνει τηλεφωνικές οδηγίες σε έκτακτες περιπτώσεις, όπου απαιτείται η φυσική παρουσία του πελάτη για την εξυπηρέτησή του.
 6. Παρά το γεγονός ότι κάποια καταστήματα Cyta θα είναι ανοικτά τη Δευτέρα μέχρι τις 6μμ, συστήνεται  όπως περιοριστεί κατά το δυνατόν η επίσκεψη πελατών στα καταστήματα, ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση σε κλειστούς χώρους, σύμφωνα και με τους περιορισμούς που καθορίστηκαν από τις νέες οδηγίες της Κυβέρνησης.
 7. Προτρέπονται οι πελάτες του Οργανισμού όπως αξιοποιούν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Cyta στην ιστοσελίδα της www.cyta.com.cy για την εξυπηρέτησή τους.

  Υπενθυμίζεται ότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται ηλεκτρονικά είναι:

  (α) αγορά προϊόντων και υπηρεσιών - Σε περίπτωση αγοράς συσκευών προσφέρεται δωρεάν κατ’ οίκον παράδοση.

  (β) εξόφληση λογαριασμών στο www.cyta.com.cy/ebill-quick-pay, καθώς και στην www.jccsmart.com.cy.

  (γ) διαχείριση των υπηρεσιών του κάθε πελάτη στο www.cyta.com.cy/login.
 1. Η τεχνική υποστήριξη θα συνεχίσει να παρέχεται απρόσκοπτα, με τη εφαρμογή αυξημένων μέτρων ασφάλειας, για την προστασία της υγείας του προσωπικού και των πελατών του Οργανισμού.


Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει σήμερα και η δική μας χώρα, προτεραιότητα είναι η υγεία όλων μας.

Ταυτόχρονα, σταθερή επιδίωξη της Cyta παραμένει η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της επικοινωνίας.

Γι’ αυτό και το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού επικεντρώνεται στην απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών και ευρύτερα της κυπριακής κοινωνίας.

Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

15 Μαρτίου 2020

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνα: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: CytaPressOffice@cyta.com.cy