ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/2020
ΠΙΣΩ

Η Cyta σβήνει τα φώτα και στηρίζει την «Ώρα της Γης»

Εν μέσω της πανδημίας του Κορωνοϊού (COVID-19), η φετινή εκδήλωση «Ώρα της Γης» λειτουργεί ως μήνυμα αλληλεγγύης για τον πλανήτη και τον άνθρωπο. Ένα μήνυμα που, ειδικά για φέτος, λόγω των μέτρων ασφαλείας που εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, προωθείται και επικοινωνείται μόνο διαδικτυακά.

Φέτος, σήμερα 28 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ, σβήνουμε τα φώτα του σπιτιού μας και βγαίνουμε στο μπαλκόνι μας με αναμμένο τον φακό του κινητού μας, για να ενώσουμε τη φωνή μας για τον άνθρωπο και τη φύση και να αισθανθούμε ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η  Cyta στηρίζει ενεργά τις εκδηλώσεις για την «Ώρα της Γης» στην Κύπρο και καλεί το προσωπικό, τους πελάτες, αλλά και το ευρύτερο  κοινό να συμμετάσχει σε αυτή τη συμβολική πράξη. Ο Οργανισμός συμβάλλει σε αυτή την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, προβαίνοντας διαχρονικά και συστηματικά σε δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Μεταξύ άλλων, με τη βοήθεια του προσωπικού της, η Cyta μειώνει συνεχώς την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα γραφεία της, σε συνδυασμό και με άλλες φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις που στοχεύουν στην εξοικονόμηση πόρων.

#StaySafe #StayConnected

 

Δημόσιες Σχέσεις, Εκδηλώσεις & Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας

28 Μαρτίου 2020

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνα: +357 22702784, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: CytaPressOffice@cyta.com.cy