ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 39/2019
ΠΙΣΩ

Ακόμα μία διάκριση της Cyta ως Υπεύθυνου Οργανισμού Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Workplace well-being» των Cyprus HR Awards 2019

Άλλη μία σημαντική διάκριση εξασφάλισε η Cyta για τη διαχείριση του προσωπικού της το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο της πόρο, αυτή τη φορά λαμβάνοντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Workplace well-being», στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονομής των βραβείων Cyprus HR Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, στη Λευκωσία.

Η τελετή απονομής των βραβείων Cyprus HR Awards διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, από τον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΑΣ και την Boussias Communications και τελούσαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHMRA).

H αξιολόγηση της υποψηφιότητας της Cyta βασίστηκε στο γεγονός ότι εδώ και χρόνια, ο Οργανισμός, σεβόμενος τις αυξημένες υποχρεώσεις των εργαζομένων του, τόσο στην οικογένεια, όσο και στην εργασία τους, έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία εξισορρόπησης της εργασίας με την οικογένεια (work-life balance), θεσπίζοντας σχετική πολιτική. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόστηκαν προγράμματα, όπως το ευέλικτο ωράριο, η τηλεργασία και η Τράπεζα Αλληλεγγύης Ετήσιων Αδειών. Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η διατήρηση ψηλού βαθμού ικανοποίησης και παραγωγικότητας του προσωπικού και κατ’ επέκταση της ανταγωνιστικότητας του Οργανισμού στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον των επικοινωνιών, με τελικό αποτέλεσμα της εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και της κοινωνίας, γενικότερα.

Δημόσιες Σχέσεις, Εκδηλώσεις & Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας

1 Νοεμβρίου 2019

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνα: +357 22702784, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: CytaPressOffice@cyta.com.cy