Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2018

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 16/2018

Το Vidatrack στην υπηρεσία της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών

O Δήμος Λευκωσίας τίμησε τη Cyta για την υποστήριξή της
προς το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο

Η υπηρεσία Vidatrack ήταν ο λόγος για τον οποίο η Cyta ήταν ανάμεσα στους φορείς που ο Δήμος Λευκωσίας τίμησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, η Cyta τιμήθηκε για τη συμμετοχή της στο πιλοτικό έργο του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, που αφορούσε στην αυτόνομη διαβίωση των ηλικιωμένων, με την υπηρεσία Vidatrack.

Η εκδήλωση έγινε με τη συμμετοχή του Δήμαρχου Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και σε αυτή τιμήθηκαν χορηγοί και διαχρονικοί χορηγοί του Πολυδύναμου Κέντρου και των δράσεων κοινωνικής προσφοράς του Δήμου. 

Το Vidatrack αφορά υπηρεσία τηλεφροντίδας, η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία για να διευκολύνει τον εντοπισμό ελλειπόντων ή ατόμων που βρίσκονται σε κίνδυνο, μέσω συσκευής εντοπισμού, η οποία μπορεί επιπρόσθετα να αποστέλλει σήμα sos, σήμα σε περίπτωση πτώσης στο έδαφος, αλλά και να λειτουργεί ως απλοποιημένη τηλεφωνική συσκευή.

Λόγω των διευκολύνσεων που προσφέρει, η υπηρεσία Vidatrack μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τους τομείς της υγείας, της ασφάλειας, αλλά και του αθλητισμού, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξής:

  • από ηλικιωμένα ή άλλα ευάλωτα άτομα με χρόνιες παθήσεις ή πρώτα στάδια άνοιας, που διαμένουν μόνα τους.
  • από εταιρείες/εργοδότες που επιθυμούν να ενισχύσουν τα μέτρα για την ασφάλεια του προσωπικού τους που εργάζεται μόνο του σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως συνεργεία τεχνικών, μεταφορείς κ.ά.
  • από άτομα ή οργανωμένα σύνολα που ασχολούνται με τον αθλητισμό ή επιδίδονται σε δραστηριότητες  σε εξωτερικούς χώρους όπως πεζοπόροι, ποδηλάτες, ορειβάτες, κυνηγοί κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Vidatrack, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/vidatrack

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

27 Μαρτίου 2018

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: CytaPressOffice@cyta.com.cy

Feedback