Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2018

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 11/2018

“THE POWER OF SOCIAL MEDIA” MASTERCLASS
H Cyta εκπαιδεύει όλους τους μαθητές-επιχειρηματίες του Junior Achievement Κύπρου

Η Cyta, εταίρος του Junior Achievement Cyprus από το 2014, διοργάνωσε μέσω του Τμήματος Διαδικτυακής Παρουσίας, εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο “The Power of Social Media: Πώς να αναδείξετε την εταιρεία σας μέσω των Κοινωνικών Δικτύων”. To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta και απευθυνόταν, τόσο στους «μαθητές-επιχειρηματίες» από όλη την Κύπρο, που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα «Μαθητική Επιχείρηση της Χρονιάς» για το 2018, όσο και στους καθηγητές τους.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Οργανισμού Junior Achievement Κύπρου, απηύθυνε ο Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου κ Αντρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τη Cyta για τη διαχρονική της στήριξη και εξήρε γενικότερα τις προσπάθειές της για προώθηση της επιχειρηματικότητας στους νέους και γενικότερα στον τόπο μας.

Εκ μέρους της Cyta απηύθυνε χαιρετισμό ο Προϊστάμενος του Τμήματος Διαδικτυακής Παρουσίας κ Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό «Μαθητική Επιχείρηση της Χρονιάς» και αναφέρθηκε στην πολυετή και πολύπλευρη στήριξη της Cyta προς το Junior Achievement Κύπρου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε παρουσίαση από την Υπεύθυνη Παρουσίας στα Κοινωνικά Δίκτυα της Cyta και μέλος του ΔΣ του Junior Achievement Κύπρου, κα Νάσια Αγαπίου, για τις δράσεις και την παρουσία της Cyta στα κοινωνικά δίκτυα και γενικότερα στα ηλεκτρονικά μέσα, η οποία την καθιστά πρωτοπόρο στον τομέα του ψηφιακού επιχειρείν (Digital). Ακολούθως έδωσε, μέσα από παραδείγματα επιτυχημένων ανθρώπων, χρήσιμες συμβουλές, οι οποίες στόχο είχαν να καθοδηγήσουν τα παιδιά στην μετέπειτα πορεία τους.

Το κύριο μέρος της εκδήλωσης αφορούσε στην εκπαίδευση στα κοινωνικά δίκτυα από τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα Διαδικτυακού Μάρκετινγκ και Ανώτατο Στέλεχος της εταιρείας Giraffes in the Kitchen, κ Σταύρο Κοντακτσή. Η εκπαίδευση περιλάμβανε αναφορά στην ιστορία των κοινωνικών δικτύων, στην εξέλιξή τους, καθώς και στις αλλαγές που επέφεραν στα μέσα επικοινωνίας. Ο κ Κοντακτσής αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία των κοινωνικών δικτύων ως μέσων προώθησης προϊόντων και επεξήγησε τον τρόπο με τον οποίο δομείται μια βασική στρατηγική προώθησης, ούτως ώστε να μπορέσουν οι μαθητικές εταιρείες να τη χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα τους. Ακολούθησε συζήτηση και πρακτική εξάσκηση.

Στο τέλος της εκπαίδευσης ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός που προκήρυξε η Cyta ανάμεσα στις μαθητικές εταιρείες για την «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ».

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, καθηγητές και μαθητές το αξιολόγησαν ως πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο και ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες προσφέρουν στην πράξη μεγάλη βοήθεια στους νέους και στην παιδεία.

Ο οργανισμός JA Cyprus (www.jacyprus.org) είναι μέλος του Junior Achievement Worldwide, του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης σε θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

6 Μαρτίου 2018

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: CytaPressOffice@cyta.com.cy

        
Feedback