Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2018

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 8/2018

Η Cytavision υποδέχεται τα κανάλια NovalifεHD και NovastarsHD

H Cytavision, η πιο ολοκληρωμένη συνδρομητική τηλεόραση με πάνω από 90 αθλητικά και θεματικά κανάλια, συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό της με την προσθήκη δυο δημοφιλών καναλιών, του NovalifεHD (θέση 49) και του NovastarsHD (θέση 39), στα πακέτα Variety Pack και Super Pack. 

Το ψυχαγωγικό κανάλι NovalifεHD προβάλλει ταινίες Α΄προβολής, βραβευμένες αμερικάνικες και ευρωπαϊκές τηλεοπτικές σειρές με πρόσφατους κύκλους επεισοδίων, αγαπημένες παλαιότερες σειρές, ξεχωριστές θεματικές εκπομπές όπως το RealtaLK με την Κατερίνα Λάσπα, το Citylife και το Fitness Time. Μεταδίδει, επίσης, ποικίλα, αμερικάνικα, ψυχαγωγικά προγράμματα μεταξύ των οποίων και το πασίγνωστο «The Ellen DeGeneres show» με καλεσμένους διάσημους από όλους τους χώρους, χιούμορ, απρόβλεπτα στιγμιότυπα, συγκινήσεις και αποκαλύψεις.  

Επιπλέον, η Cytavision προσφέρει το εποχιακό κανάλι ταινιών NovastarsHD, μέχρι τις 4 Μαρτίου 2018.  Στο κανάλι αυτό πρωταγωνιστούν τα πιο λαμπρά αστέρια του Χόλυγουντ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, σε ταινίες κορυφαίων σκηνοθετών. Οι λάτρεις του καλού κινηματογράφου, θα έχουν κάθε βράδυ από τις 21:00 τη δυνατότητα να απολαμβάνουν  επιλεγμένες ταινίες που είτε έχουν βραβευθεί, είτε έχουν λάβει υποψηφιότητες σε διεθνή βραβεία, όπως Όσκαρ, Χρυσές Σφαίρες, BAFTA κτλ.

Οι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα προβολής του NovalifεHD και του NovastarsHD, καθώς και όλων των καναλιών της, στην ιστοσελίδα  https://www.cyta.com.cy/tv-guide και στον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων (EPG) της πλατφόρμας.

Παράλληλα, νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από την ειδική προσφορά για δωρεάν εγκατάσταση 1ου και 2ου αποκωδικοποιητή, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv ή το Δίκτυο Πωλήσεων της Cyta ή να καλέσουν το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης στο 132.  

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

7 Φεβρουαρίου 2018

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: CytaPressOffice@cyta.com.cy

      
Feedback