Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2017

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 21/2017

Τα Κεντρικά Γραφεία της Cyta πιστοποιήθηκαν ως «Green Office»

Πιστοποιητικό περιβαλλοντικής ποιότητας «Green Office» εξασφάλισε η Cyta για το κτήριο των Κεντρικών Διοικητικών της Γραφείων στη Λευκωσία.

Η επίδοση του Πιστοποιητικού «Green Office» έγινε από την Επίτροπο Περιβάλλοντος, κα Ιωάννα Παναγιώτου, στον Αναπληρωτή Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Cyta κ. Μιχάλη Αχιλλέως, στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο Αμφιθέατρο Cyta στη Λευκωσία.

Το «Green Office» είναι ένα πιλοτικό πρωτοποριακό σήμα περιβαλλοντικής ποιότητας για κτήρια και γραφεία. Η κατάκτησή του προϋποθέτει την εφαρμογή και τήρηση αυστηρών κριτηρίων που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας και νερού, τη διαχείριση απορριμμάτων, τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών, την ποιότητα τροφής και ποτών, τη μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου και την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Το Πρόγραμμα τυγχάνει διαχείρισης από την Κυπριακή Ένωση Προστασίας του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος CYMEPA και είναι υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Οργανισμού CYMEPA, των ΜΜΕ και άλλων φορέων, καθώς και στελέχη της Cyta.

Στην εκδήλωση έγινε, μεταξύ άλλων, παρουσίαση της δράσης της Cyta σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ειδικά σε σχέση με την περιβαλλοντική της πολιτική. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόσφατο επίτευγμα επαλήθευσής της, ως του πρώτου Οργανισμού στην Κύπρο με μηδενικά απόβλητα στις χωματερές.

Η πολιτική της Cyta για το περιβάλλον αγκαλιάζει όλους τους τομείς της κοινωνίας σε ό,τι αφορά την ευθύνη της προς τους πελάτες, το προσωπικό, τους συνεργάτες και προμηθευτές της, την ευρύτερη κοινωνία και το κράτος.

Στον τομέα του περιβάλλοντος, έχει διαμορφώσει την πολιτική της από το 2001, με τη δέσμευση να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που συνεισφέρουν στην αειφόρο ανάπτυξη και να εργάζεται για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων από τη λειτουργία τους στο περιβάλλον.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

16 Μαΐου 2017

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy