Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2017

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 17/2017

10 Τυχεροί συνδρομητές της Cytavision
στους τελικούς UEFA Champions League και UEFA Europa League

H Cytavision συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους συνδρομητές της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά, τους τελικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League, τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των οποίων κατέχει, μέχρι το 2019. Οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν στο Κάρντιφ της Ουαλίας στις 3 Ιουνίου και στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 24 Μαΐου, αντίστοιχα. 

Συγκεκριμένα, μέσα από αυτόματη κλήρωση μεταξύ των συνδρομητών Super Pack, θα αναδειχθούν οι ακόλουθοι δέκα (10) τυχεροί:

UEFA Champions League

  • Ένα (1) πακέτο ταξιδίου για δύο (2) άτομα, το οποίο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης και μετακινήσεις μεταξύ αεροδρομίου-ξενοδοχείου-γηπέδου.  
  • Τρία (3) διπλά εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης.

UEFA Europa League

  • Δύο (2) πακέτα ταξιδίου για δύο (2) άτομα το καθένα, τα οποία περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης και μετακινήσεις μεταξύ αεροδρομίου-ξενοδοχείου-γηπέδου.
  • Τέσσερα (4) διπλά εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης.

Επιπλέον, ως ένδειξη εκτίμησης για τη συνεργασία της με πελάτες της που διαθέτουν ή/και διαχειρίζονται χώρους δημόσιας προβολής και είναι συνδρομητές στο πακέτο Public Pack, η Cytavision θα κληρώσει άλλα πέντε (5) διπλά εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης στο UEFA Europa League, για τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές των χώρων αυτών, για δική τους προσωπική χρήση.

Η Cytavision, με την ενέργεια αυτή, επιβραβεύει τους συνδρομητές της, τους οποίους «ταξιδεύει», καθημερινά, στα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως, μέσα από τα 20 αθλητικά της κανάλια (μεταξύ των οποίων τα οκτώ της Cytavision Sports), καθώς και μέσα από τις πολλές αποκλειστικές μεταδόσεις που προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/uefa-champions-europa-finals

Παράλληλα, η Cyta, τιμώντας τη διαχρονική και σταθερή σχέση της με τους επιχειρηματικούς της πελάτες, προσφέρει αριθμό διπλών πακέτων ταξιδίου και διπλών εισιτηρίων γηπέδου διακεκριμένης θέσης, σ’ αυτή την κατηγορία πελατών της, για δική τους προσωπική χρήση.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

3 Μαΐου 2017

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy