Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2017

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 13/2017

Δενδροφύτευση από τη Cyta στο Τηλεφωνικό Κέντρο στην Ορμήδεια

Η Cyta προχώρησε, την Τρίτη, 28 Μαρτίου, σε ακόμη μια δενδροφύτευση, αυτή τη φορά στο Τηλεφωνικό της Κέντρο στην Ορμήδεια, όπου φυτεύτηκαν 200 ελαιόδεντρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση αυτή της Cyta ήταν μια πρωτοβουλία του προσωπικού της επαρχίας Λάρνακας και εντάσσεται στη συνεχή προσπάθεια του Οργανισμού να μειώνει το ανθρακικό αποτύπωμα από τη δραστηριότητά του, σεβόμενος το περιβάλλον.

Στη δενδροφύτευση, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Ιωάννας Παναγιώτου, συμμετείχαν παιδιά από το Ίδρυμα «Ηλιακτίδα Ζωής», καθώς και μαθητές από το Α’ Δημοτικό Σχολείο Ορμήδειας.

Η Επίτροπος Περιβάλλοντος, σε χαιρετισμό της, εξήρε το ρόλο και την προσφορά της Cyta στην αναβάθμιση και στην προστασία του περιβάλλοντος.  Δήλωσε ότι τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν ουσιαστικά στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στον τόπο μας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στην αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντός μας.  Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και τα παιδιά, ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως αναφέρθηκε στην ουσιαστική και έμπρακτη συνεισφορά του Οργανισμού στην Αειφόρο Ανάπτυξη, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη ευθύνη που όλοι έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές για τον κόσμο που θα τους παραδώσουμε.  Τόνισε επίσης ότι, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής που θέλει να εφαρμόσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και η οποία στοχεύει στην Κυκλική Οικονομία, ο κάθε οργανισμός θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις του, μέσω προγραμμάτων πρόληψης και προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

28 Μαρτίου 2017

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy