Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2017

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 10/2017

30 χρόνια Τηλεκάρτες Cyta

Με την ευκαιρία της έκδοσης της τελευταίας συλλεκτικής τηλεκάρτας, η Cyta τίμησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή πορεία των 30 χρόνων της Υπηρεσίας Τηλεκάρτας, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά της γραφεία στη Λευκωσία, την Παρασκευή 24 Μαρτίου, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο Υπουργός Άμυνας, ο Δρ Νίκος Ζάμπογλου και ο Δρ Φίλιππος Πατσαλής, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημασία της συνεισφοράς των τηλεπικοινωνιών στην ιατρική. Τιμήθηκαν, επίσης, ο Sir Χριστόφορος Πισσαρίδης, η Δρ Ελένη Παπαδημητρίου, ο Δήμος Καραβά και η Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Χειροτεχνίας κα Αγνή Παπαευσταθίου, για την παραχώρηση φωτογραφικού υλικού για την έκδοση των τελευταίων συλλεκτικών τηλεκαρτών.

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta κα Ρένα Ρουβιθά-Πάνου αναφέρθηκε στην ευρύτερη κοινωνική πολιτική της Cyta και στις ευκαιρίες που δίνει στους πολίτες να συμμετέχουν σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και να αναπτύσσουν σχέσεις και φιλίες. Αυτό, σημείωσε η κα Ρουβιθά-Πάνου, επιπρόσθετα από τις υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που τους προσφέρει, αποτελεί και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της διαχρονικής σχέσης του Οργανισμού με την κυπριακή κοινωνία.

Ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ Μιχάλης Αχιλλέως τόνισε ότι στα 30 χρόνια λειτουργίας της Υπηρεσίας Τηλεκάρτας έγινε πολλή δουλειά, με αγάπη και ζήλο από τους ανθρώπους του Οργανισμού και με τη στήριξη των ίδιων των συλλεκτών, οι οποίοι αγκάλιασαν τον θεσμό με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο κ Αχιλλέως ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη δημιουργία των συλλεκτικών τηλεκαρτών,  προσθέτοντας αξία στην υπηρεσία και στη Cyta. Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι η Cyta συνεχίζει να προσφέρει με κάθε δυνατό τρόπο στην κυπριακή κοινωνία, στηριζόμενη στην τεχνογνωσία του προσωπικού της και στην αφοσίωσή του στον Οργανισμό.

Για την ιστορία της τηλεκάρτας στην Κύπρο μίλησε ο Διευθυντής Καταναλωτικής Αγοράς της Cyta κ Κίκης Κυριάκου, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι στα 30 χρόνια λειτουργίας του θεσμού δημιουργήθηκαν 29 μαγνητικές, 192 ολοκληρωμένου κυκλώματος ευρείας χρήσης, 46 διαφημιστικές και 32 συλλεκτικές τηλεκάρτες, ενώ συνολικά, πωλήθηκαν μέχρι σήμερα πάνω από 226.000.000 τηλεκάρτες.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

27 Μαρτίου 2017

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy