Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2017

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 12/2017

Cyta και CIIM προσφέρουν 18 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές

Η Cyta και το CIIM - The Cyprus International Institute of Management, στο πλαίσιο της δέσμευσής τους στην αριστεία και με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, προσφέρουν 18 υποτροφίες για σπουδές σε μεταπτυχιακά προγράμματα.

Το CIIM είναι το μοναδικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο σε θέματα διοίκησης (Business School) στην Κύπρο που κατατάχθηκε ανάμεσα στα κορυφαία του είδους του στον κόσμο και πρώτο στην Κύπρο, από την Eduniversal για το 2016.

Οι δεκαοκτώ (18) υποτροφίες περιλαμβάνουν μία (1) πλήρη και 2 (δύο) μερικές, ύψους 50% επί των διδάκτρων, για το καθένα από τα πιο κάτω αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα μεταπτυχιακά. 

Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Το μόνο ΜΒΑ στην Κύπρο με διπλή διεθνή αναγνώριση από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης τίτλων ΑMBA με έδρα το Λονδίνο και από το σύστημα αναγνώρισης διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων EFMD/EPAS με έδρα τις Βρυξέλλες. Το CIIM MBA κατατάσσεται στο 1% των καλύτερων ΜΒΑ παγκοσμίως.

Μάστερ στη Διοίκηση (MSc Management). Το πρωτοπόρο πρόγραμμα στην αποτελεσματική διοίκηση με εξειδικεύσεις στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ, στην Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση και στη Διοίκηση Έργων.

Μάστερ στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες (MSc Financial Services). Το μόνο πτυχίο στην Κύπρο που είναι αναγνωρισμένο στο πλαίσιο του προγράμματος Αναγνώρισης Πανεπιστημίων του Διεθνούς Συνδέσμου Επαγγελματιών Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA Institute), οι φοιτητές του οποίου κερδίζουν για τρία συνεχόμενα χρόνια το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό του CFA.

Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Συμπεριφορά (MSc Human Resource Management and Organisational Behaviour). Το πτυχίο που έχει την προσυπογραφή του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (Κυ.Συ.Δ.Α.Δ. - CyHRMA) και την επαγγελματική πιστοποίηση του Society of Human Resource Management (SHRM) της Αμερικής.

Μάστερ στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (στα Ελληνικά). Απαραίτητο πτυχίο για εκπαιδευτικούς που επιθυμούν επαγγελματική ανέλιξη ή εργοδότηση στη δημόσια ή στην ιδιωτική εκπαίδευση. Παράλληλα, λαμβάνεται υπόψη ως πλεονέκτημα για υποψήφιους που θα παρακαθίσουν στις εξετάσεις του νέου συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση, τυγχάνει αναγνώρισης από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και ανάλογης μοριοδότησης από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση [Master of Public Sector Management (MPSM)]. Απαραίτητο πτυχίο για δημοσίους  υπαλλήλους που επιθυμούν ταχεία επαγγελματική ανέλιξη. Αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από το σύστημα αναγνώρισης διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων EFMD/EPAS, με έδρα τις Βρυξέλλες.

Με αυτή την ενέργεια, δίνεται η ευκαιρία σε φοιτητές και επαγγελματίες να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, που αποτελούν απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Επιπρόσθετα, η συνεργασία της Cyta με το CIIM έχει συμβάλει καταλυτικά, για πάνω από 27 χρόνια, στην ανάπτυξη της επαγγελματικής κατάρτισης και της επιχειρηματικότητας.

Οι αιτήσεις για εξασφάλιση υποτροφίας θα μπορούν να υποβάλλονται από τις 27/3 μέχρι και τις 15/5/2017, ενώ οι αξιολογήσεις των αιτήσεων θα γίνουν αποκλειστικά από το CIIM στη βάση προκαθορισμένων κριτηρίων. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια εισδοχής και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται, τηλεφωνικώς, στο 77772446 ή μέσω διαδικτύου στο www.ciim.ac.cy.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

27 Μαρτίου 2017

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy