Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2017

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 58/2017

Με το βραβείο “Strategic Infrastructure Investment”
τιμήθηκε η Cyta στο 9ο συνέδριο Infocom.cy

Mε το βραβείο “Strategic Infrastructure Investment” τιμήθηκε η Cyta στο φετινό 9ο συνέδριο Infocom.cy με θέμα “Digital Transformation: The Connected (R)evolution!”, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2017.

Το βραβείο παρέλαβε ο Ανώτερος Διευθυντής Τεχνολογίας και Πληροφορικής της Cyta, κος Χρύσης Φοινιώτης. Κατά την απονομή, οι διοργανωτές τόνισαν ότι η Cyta, υλοποιώντας με ακρίβεια τους στρατηγικούς σχεδιασμούς και τα επενδυτικά της πλάνα, προχώρησε στην ολική αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών της και εισήγαγε το 2017, για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά, δίκτυο 4,5G - τον προθάλαμο του 5G - κατατάσσοντάς την ανάμεσα στους 20 τηλεπικοινωνιακούς παροχείς, παγκόσμια, που διαθέτουν ανάλογο δίκτυο.

Το συνέδριο Infocom είναι το μεγαλύτερο συνέδριο στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, στο οποίο η Cyta έχει παρουσία για 9η συνεχόμενη χρονιά, με παρουσιάσεις επίκαιρων θεμάτων και με συμμετοχή, στελεχών της, σε πάνελ συζήτησης. Ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κος Μιχάλης Αχιλλέως, συμμετείχε στη Διευθυντική Ενότητα με θέμα, “Investing in Opportunities!”. Ανέφερε, μεταξύ άλλων:  “… η Cyta θα συνεχίσει την πολιτική της για ισορροπημένη ανάπτυξη των δικτύων της, με έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών για σύνδεση από κάθε σημείο της Κύπρου, ακόμα και το πιο απομακρυσμένο. Παράλληλα, η πολιτική αυτή προσφέρει στην οικονομία της Κύπρου την αναγκαία υποδομή για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης”.

Στο φετινό συνέδριο τονίστηκε η ανάγκη για γρήγορη προσαρμογή των κυπριακών επιχειρήσεων στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, ώστε να εξακολουθήσουν να αναπτύσσονται και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Παράλληλα, επισημάνθηκε η αργή πορεία της ενσωμάτωσης της Ψηφιακής Τεχνολογίας στην κυπριακή αγορά. Έγινε ανάλυση όρων όπως, Smart Cities, Internet of Things, Cloud, Big Data Analytics, VR & AR, AI, Machine Learning και κοινωνία του Gigabit, ενώ αναπτύχθηκε ο τρόπος που οι  τεχνολογίες αυτές επιδρούν πλέον στην καθημερινότητά μας.

Παράλληλα με τις δράσεις του συνεδρίου, λειτουργούσε και εκθεσιακός χώρος, όπου η Cyta είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους επισκέπτες για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της προς ιδιώτες και επιχειρήσεις, όπως είναι  τα νέα προγράμματα Red Plus και οι πρόσφατες αναβαθμίσεις ταχυτήτων στο διαδίκτυο, τόσο για τους οικιακούς, όσο και για τους επιχειρηματικούς της πελάτες.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

13 Δεκεμβρίου 2017

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy