Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 47/2016

Νέο Cytashop στο MyMall στη Λεμεσό

Ένα νέο κατάστημα Cytashop άνοιξε η Cyta στη Λεμεσό, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ο Οργανισμός παραμένει πιστός στη δέσμευσή του να βρίσκεται κοντά στους πελάτες του και να τους προσφέρει σύγχρονες λύσεις ηλεκτρονικής επικοινωνίας και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Το νέο Cytashop βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο MyMall στη Λεμεσό, στη Φραγκλίνου Ρούσβελτ 285 και είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα νέα αναβαθμισμένα πρότυπα εξυπηρέτησης των καταστημάτων του Οργανισμού, σε μια συνειδητή προσπάθεια να τα καταστήσει ακόμα πιο φιλικά και χρήσιμα στο κοινό. Ο σχεδιασμός και διαρρύθμισή τους λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της Cyta και προσφέρουν τη δυνατότητα περιήγησης εντός του καταστήματος, την εμπειρία να δοκιμάζουν οι ενδιαφερόμενοι τη λειτουργία των συσκευών, καθώς και να επιλέγουν ελεύθερα τα αξεσουάρ τα οποία τους ενδιαφέρουν.

Με τη λειτουργία του νέου Cytashop στo MyMall, ο αριθμός των ιδιόκτητων καταστημάτων εξυπηρέτησης της Cyta ανήλθε σε 21 παγκύπρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Cytashop θα λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του εμπορικού κέντρου MyMall και επομένως θα εξυπηρετεί το κοινό και τις Κυριακές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωράριο εξυπηρέτησης όλων των Cytashop παγκύπρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Cyta στη διεύθυνση www.cyta.com.cy/store-locator

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

10 Οκτωβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy