Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 56/2016

Παρουσίαση Έκδοσης «Πράσινη Κατάθεση 2»
«Κυριάκος Μάτσης: Ο Γεωπόνος Ήρωας»

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και της ευαισθησίας της σε θέματα περιβάλλοντος, η Cyta δίνει συνέχεια με νέες δράσεις της, στηρίζοντας αυτή τη φορά τη 2η έκδοση του εντύπου «Πράσινη Κατάθεση» της δημοσιογράφου κας Άννας Σταφιδά με θέμα «Κυριάκος Μάτσης: Ο Γεωπόνος Ήρωας».

Η έκδοση, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις μαθητών της υπαίθρου για τον ήρωα που πίστευε στη γεωπονία για το καλό της Κύπρου, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης που φιλοξενήθηκε την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta.

Η ενέργεια αυτή της Cyta συμβάλλει στην προσπάθεια για καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης ανάμεσα στους νέους, καθώς και στην ευαισθητοποίηση Πολιτών και Πολιτείας στο μέγα θέμα “Παιδεία και Περιβάλλον” δίνοντας το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να εργαστούμε για να πρασινίσει ξανά ο τόπος μας.

Η «Πράσινη Κατάθεση» θα διατεθεί σε παιδιά δημοτικών σχολείων που θα λάβουν μέρος σε δενδροφυτεύσεις που διοργανώνει η Cyta στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Cyta ανακοίνωσε την απόφασή της να είναι ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας για αναδάσωση των καμένων περιοχών Αργάκας και Σολέας. Συγκεκριμένα, η Cyta θα αναλάβει να καλύψει το 50% των δενδρυλλίων που απαιτούνται για την αναδάσωση των καμένων περιοχών της Σολέας και της Αργάκας. Επίσης θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση και τοπιοτέχνηση του ιστορικού χώρου «Λημέρια της ΕΟΚΑ», καθώς και του μονοπατιού που οδηγεί στο χώρο αυτό, ενώ θα προβεί στην αγορά και στην τοποθέτηση τεχνητών φωλιών για τα πουλιά των επηρεαζόμενων περιοχών, συμβάλλοντας έτσι στην αποκατάσταση και της πανίδας στον τόπο μας.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

22 Νοεμβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy