Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 54/2016

Εκδήλωση της Cyta UK στο Λονδίνο
για παρουσίαση των επιχειρηματικών της προϊόντων στην Παροικία

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2016 στο Λονδίνο, εκδήλωση της Cyta UK για παρουσίαση των επιχειρηματικών της προϊόντων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριος, ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Βρετανία, κ. Ιωάννης Κουκουλαρίδης, o Επικεφαλής για Εμπορικά και Οικονομικά θέματα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βρετανία, κ. Αντώνης Κατεπόδης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων, κ. Ανδρέας Παπαευρυπίδης, ο Πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Χρίστος Καραολής, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Από το 2005, η Cyta UK δραστηριοποιείται στη λιανική αγορά της Βρετανίας, προσφέροντας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας με τη μέθοδο προεπιλογής φορέα, ελκυστικά πακέτα τηλεφωνίας, τόσο σε σταθερά, όσο και σε κινητά, ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, τηλεόραση με πλούσιο περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένων αγώνων κυπριακού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, η Cyta UK προσφέρει ελκυστικά επιχειρηματικά προϊόντα τηλεφωνίας, διαδικτύου, μεταφοράς δεδομένων και τηλεφωνικό σύστημα νοητού δικτύου IP Centrex.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Cyta UK και Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta Κύπρου, κ. Μιχάλης Αχιλλέως τόνισε ότι, παρά το σκληρό και ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, η Cyta UK   βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της και εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που προσφέρει. Ο κ. Αχιλλέως τόνισε παράλληλα ότι, σε μια αγορά που κυρίως η εξυπηρέτηση γίνεται απρόσωπα από τηλεφωνικά κέντρα ή ανώνυμα μέσω διαδικτύου, η Cyta UK προσφέρει προσωπική εξυπηρέτηση, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά. Έντεκα χρόνια μετά την έναρξη των εργασιών της στη Βρετανία, η Cyta UK είναι έτοιμη να κάνει το επιπλέον βήμα, προσφέροντας επιχειρηματικά προϊόντα και πέραν της παροικίας στην ευρύτερη βρετανική αγορά. Ο κ. Αχιλλέως ζήτησε τη στήριξη της Παροικίας, όχι γιατί πρόκειται για μια κυπριακή εταιρεία, αλλά γιατί πρόκειται για μια καλή εταιρεία, την οποία μπορούμε να εμπιστευτούμε.

Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριος, ο οποίος ευχήθηκε στη Cyta UK, κάθε επιτυχία στη νέα της αυτή προσπάθεια, τονίζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η προσπάθεια αυτή θα τύχει τη στήριξης της παροικίας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παρουσίαση από το Γενικό Διευθυντή της Cyta UK, κ. Χρίστο Λιμνατίτη με θέμα την ψηφιακή επιχείρηση και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει σήμερα η τεχνολογία στον κάθε επιχειρηματία.

Τέλος, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Cyta UK, κ. Σέργιος Σεργίου παρουσίασε τα επιχειρηματικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας της εταιρείας και κυρίως το τηλεφωνικό σύστημα νοητού δικτύου IP Centrex.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

16 Νοεμβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy