Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 53/2016

Business Telephony από τη Cyta
Μιλάμε σε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας για επικοινωνία, τώρα πιο οικονομικά

Η Cyta ανακοινώνει νέα μειωμένα τέλη και νέες δυνατότητες για την υπηρεσία Business Telephony, που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν την επικοινωνία του προσωπικού τους, να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν τα έξοδά τους. 

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία Business Telephony προσφέρει:

  • Δωρεάν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ όλων των σταθερών και κινητών τηλεφώνων της επιχείρησης, που είναι καταχωρημένα στην υπηρεσία Business Telephony, με 24μηνη δέσμευση των κινητών με πρόγραμμα RED. 
  • Μειωμένη μηνιαία συνδρομή, από €5 σε €2, για το πακέτο ενδοεταιρικών κλήσεων για κινητά RED, το οποίο παρέχει απεριόριστες κλήσεις από τα κινητά  τηλέφωνα, προς τα σταθερά και τα κινητά της επιχείρησης.
  • Μειωμένη  μηνιαία συνδρομή μέχρι και 25%.

Επιπρόσθετα, η διευκόλυνση Telephony OntheGo αναβαθμίζεται και παρέχεται πλέον και ως εφαρμογή (app), έτσι ώστε να διενεργούνται κλήσεις, τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό, με τοπικές χρεώσεις.

Η  εφαρμογή Tel OntheGo μπορεί να είναι ενεργοποιημένη ταυτόχρονα, μέχρι και σε τρεις συσκευές, smartphone, tablet (Android ή iOS) και ηλεκτρονικό υπολογιστή.

H υπηρεσία Business Telephony είναι μια σύγχρονη και ευέλικτη λύση, ιδανική για όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, με την οποία διασφαλίζονται οι δυνατότητες που παρέχονται από ένα τηλεφωνικό κέντρο (PBX), μαζί με πολλά άλλα πλεονεκτήματα, χωρίς να επιβαρύνονται οι επιχειρήσεις με την αγορά εξοπλισμού και με το κόστος συντήρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/business-telephony-offers ή να καλέσουν στην Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών, χωρίς χρέωση, στον αριθμό 150.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

7 Νοεμβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy