Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 9/2016

Travel Channel, iConcerts, MotorVision TV, France 24 και Deutsche Welle
για ακόμη περισσότερη ψυχαγωγία στη Cytavision!

Η Cytavision συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό της, αυτή τη φορά με πέντε νέα θεματικά κανάλια, καλύπτοντας έτσι διαφορετικές ανάγκες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης για τους συνδρομητές της. Πρόκειται για τα κανάλια Travel Channel, iConcerts, MotorVision TV, France 24 στα αγγλικά και Deutsche Welle στα γερμανικά.

Μέσα από ποιοτικά ντοκιμαντέρ, το πασίγνωστο κανάλι Travel Channel (θέση 79), προσφέρει εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, με προτάσεις για διακοπές όλων των τύπων, από οικολογικές, μέχρι και διακοπές σε πολυτελή θέρετρα. Έτσι, οι συνδρομητές της Cytavision, με διαβατήριο το τηλεκοντρόλ τους, μπορούν να ταξιδέψουν κάθε στιγμή, σε κάθε γωνιά του πλανήτη και να γνωρίσουν χώρες και πολιτισμούς από όλο τον κόσμο.

Το iConcerts (θέση 103) είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη ζωντανή μουσική και μεταδίδει συναυλίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και συνεντεύξεις από σημερινά ταλέντα και παλιούς θρύλους, όπως οι Rolling Stones, Jimmy Hendrix and Bob Marley.

Το MotorVision TV (θέση 306) είναι το κανάλι που υπόσχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς το πρόγραμμά του περιλαμβάνει αξιόπιστες δοκιμές και αξιολογήσεις αυτοκινήτων, συναρπαστικούς αγώνες, ψυχαγωγικές εκπομπές σχετικές με το άθλημα και αποκλειστικά ιστορικά ντοκιμαντέρ.

Στον τομέα της ενημέρωσης, προσφέρονται δύο από τα παγκοσμίως εγκυρότερα ευρωπαϊκά κανάλια, το France 24 στην αγγλική γλώσσα (θέση 59) και το Deutsche Welle στη γερμανική γλώσσα (θέση 23). Σημειώνεται ότι, τα δυο αυτά κανάλια είναι ήδη διαθέσιμα στη γαλλική και στην αγγλική γλώσσα, αντίστοιχα.

Τα τέσσερα από τα νέα κανάλια είναι διαθέσιμα χωρίς επιπλέον χρέωση στα οικιακά πακέτα Value Pack, Value Pack Plus και Full Pack, εκτός από το MotorVision TV, που είναι διαθέσιμο στο πακέτο Sports Plus. Επίσης, τα κανάλια iConcerts, France 24 στην αγγλική γλώσσα και Deutsche Welle στη γερμανική γλώσσα περιλαμβάνονται και στο Public Pack.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

17 Μαρτίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy