Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 8/2016

«Ώρα για Mπάλα» - Η νέα αθλητική εκπομπή της Cytavision

Με μια νέα αντίληψη στο ποδόσφαιρο

«Ώρα για Mπάλα» τιτλοφορείται η νέα αθλητική εκπομπή της Cytavision, η οποία έκανε την πρεμιέρα της στα τηλεοπτικά δρώμενα τη Δευτέρα 7 Μαρτίου.

Με την κίνηση αυτή η Cytavision, που με τη συνεχή αναβάθμιση του περιεχομένου της καθιερώνεται όλο και περισσότερο σε ρόλο πρωταγωνιστικό στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης, στοχεύει σε μια «από πρώτο χέρι» ενημέρωση των φιλάθλων, δίνοντας μια διαφορετική αντίληψη στις ποδοσφαιρικές και άλλες αθλητικές διοργανώσεις. 

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή, οι παρουσιαστές/αθλητικογράφοι Αλέξης Πάμπος και Άλκης Μπότσος, καθώς και ο τεχνικός αναλυτής Σάββας Κωνσταντίνου, φιλοδοξούν να προσφέρουν μια άλλη, σφαιρική οπτική γωνία στα στιγμιότυπα και στην τεχνική ανάλυση των αγώνων, που μεταδίδονται μέσω της Cytavision, με δυναμισμό και αντικειμενικότητα.

Κύριος άξονας της εκπομπής θα είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο, χωρίς να λείπει η ανάλυση και αναφορά σε αγώνες των κορυφαίων διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League, των πρωταθλημάτων Αγγλίας, Ιταλίας, Γερμανίας, καθώς επίσης, των αγώνων από Formula 1, Moto GP, ΝΒΑ και τένις. 

Η εκπομπή «Ώρα για Mπάλα» θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 21:15, ζωντανά και αποκλειστικά, στο Cytavision Sports 5.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

11 Μαρτίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy