Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 7/2016

O δρόμος για τους Ολυμπιακούς περνά πάντα από την Αθήνα!

Γίνε συνδρομητής του My Cyta και ζήσε από κοντά
την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας!

Η Cyta, πάντα παρούσα στις μικρές και μεγάλες στιγμές του τόπου, στηρίζει μέσω της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής την εθνική μας ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο μας στους Ολυμπιακούς του Ρίο Ντε Τζανέιρο, που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Αύγουστο.

Στο πλαίσιο αυτό, δίνει την ευκαιρία σε τέσσερα άτομα να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία της παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στους Αγώνες «ΡΙΟ 2016». Η παράδοση θα γίνει σε ειδική τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 27 Απριλίου.

Όσοι ενδιαφέρονται για να διεκδικήσουν ένα από τα δύο ειδικά σχεδιασμένα ταξιδιωτικά πακέτα για Αθήνα, για δύο άτομα, τα οποία περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή για δύο βράδια και μεταφορές από και προς το χώρο της εκδήλωσης και το αεροδρόμιο, θα πρέπει να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας της Cyta στη διεύθυνση: www.cyta.com.cy/olympics-competition.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι συνδρομητές του My Cyta, οι οποίοι θα πρέπει να απαντήσουν σωστά μια ερώτηση «πολλαπλής επιλογής» με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το My Cyta αποτελεί μέρος της ιστοσελίδας της Cyta και προφέρει σε κάθε χρήστη του (σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο) πολλαπλές δυνατότητες on-line εξυπηρέτησης, όπως πληρωμές λογαριασμών, διαχείριση υπηρεσιών, ηλεκτρονικές αγορές, και πολλά παραπάνω. Η εγγραφή στο My Cyta είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει εύκολα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται, με μια απλή επίσκεψη στη διεύθυνση www.cyta.com.cy/mycyta-register.

Όλες οι έγκυρες συμμετοχές θα περιληφθούν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού συστήματος, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/olympics-competition στις 31/3/2016.

Ο διαγωνισμός  έχει διάρκεια  από τις 3 μέχρι τις 29 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την  ιστοσελίδα της Cyta.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

4 Μαρτίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy