Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 12/2016

Από τη Cyta το 1o online κατάστημα Cloud Market Place στην Κύπρο

Ενημέρωση, αγορά και διαχείριση των υπηρεσιών Cloud με ένα κλικ

Η Cyta, επεκτείνει τις δυνατότητες που προσφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και προσφέρει πρώτη το καινοτόμο και σύγχρονο online κατάστημα Cloud MarketPlace, το οποίο διαθέτει όλες τις απαραίτητες επιχειρησιακές εφαρμογές για τις υπηρεσίες Cloud, συγκεντρωμένες σε ένα σημείο.

Το online κατάστημα Cloud MarketPlace φιλοδοξεί να  γίνει το απαραίτητο εργαλείο στα χέρια  κάθε επιχείρησης, αφού της παρέχει τον απόλυτο έλεγχο  για τη διαχείριση των υπηρεσιών Cloud απλά και online, προσφέροντας:

  • ενημέρωση για τις διαθέσιμες υπηρεσίες,
  • δυνατότητα αγοράς των υπηρεσιών που χρειάζεται και
  • διαχείριση και προσαρμογή των υπηρεσιών που έχει, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της.

Το Cloud MarketPlace λειτούργησε τις 22 Μαρτίου 2016 και παρουσιάστηκε την ίδια μέρα στο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου: «E-commerce: Beyond local boundaries», που διοργάνωσε η ΙΜΗ, με στρατηγικό συνεργάτη τη Cyta.

Παρουσιάζοντας το πρώτο online κατάστημα για  υπηρεσίες Cloud, η κ. Νίκη Ιωάννου-Χανδριώτου, Προϊστάμενη Νέων Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Αγοράς, τόνισε ότι η Cyta, αξιοποιώντας τη σημαντική προοπτική που δημιουργείται με τη ραγδαία ανάπτυξη των υπηρεσιών Cloud και την αυξημένη ζήτησή τους από τις επιχειρήσεις, προχώρησε στην λειτουργία του Cloud MarketPlace, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των πελατών της, η οποία στέκεται επάξια δίπλα σε ανάλογες ανταγωνιστικές προτάσεις, σε διεθνές επίπεδο.

Η κ. Μαρία Δάμαλου, Διευθύντρια Επιχειρηματικής Αγοράς της Cyta, σημείωσε ότι η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δυναμική και παραγωγική για τον Οργανισμό, γι’ αυτό και προχωρεί με σταθερά και προγραμματισμένα βήματα για να αναπτύξει ολοκληρωμένα συνδυαστικά προϊόντα, έχοντας ως σημαντικά εφόδια τις γνώσεις και την εξειδικευμένη κατάρτιση του προσωπικού του, καθώς και την αξιοποίηση των τεχνολογικών εργαλείων και των ψηφιακών εφαρμογών.

Το νέο online κατάστημα Cloud Marketplace φιλοξενείται στη σελίδα https://www.cyta.com.cy/cloud-services. Οι ενδιαφερόμενοι, αφού κάνουν εγγραφή στο https://cloudmarketplace.cyta.com.cy/Register.aspx μπορούν να αξιοποιούν τις δυνατότητες των υπηρεσιών Cloud της Cyta, γρήγορα και άμεσα, με ένα κλικ στην οθόνη του laptop, του tablet ή του κινητού τους.

Η κάθε επιχείρηση  μπορεί να επιλέξει, μέσα από το ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Cloud της Cyta, τις υπηρεσίες αυτές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές της εξειδικευμένες ανάγκες και στη βάση των δικών της απαιτήσεων για ασφάλεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Οι υπηρεσίες Cloud προσφέρονται με μια μικρή μηνιαία συνδρομή, χωρίς αρχικό κόστος σε επενδύσεις πληροφορικής, χωρίς δεσμεύσεις, εύκολα, οικονομικά και αξιόπιστα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/cloud-services

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

22 Μαρτίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy