Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 32/2016

Σε τροχιά ανάπτυξης η Cyta Ελλάδος
δραστηριοποιείται και στην Καρτοκινητή

Η Cyta Ελλάδος συνεχίζει να αναπτύσσεται και να διευρύνει τις δραστηριότητές της στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική ελληνική αγορά, ανακοινώνοντας χθες 15 Ιουνίου στην Αθήνα, την είσοδό της και στην αγορά της Καρτοκινητής (Προπληρωμένης) Τηλεφωνίας.

Με τη Cyta Καρτοκινητή, οι πελάτες της Cyta Ελλάδος μπορούν πλέον να κινούνται με περισσότερη οικονομία και ελευθερία, έχοντας τη δυνατότητα απόκτησης κάρτας Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας με το ελάχιστο ποσό των 5€ από τα χιλιάδες σημεία διάθεσης που βρίσκονται σε κάθε γειτονιά σε όλη τη χώρα, ακόμη και στη νησιωτική Ελλάδα.

Επίσης, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία των προσωποποιημένων προϊόντων που εφαρμόζει η εταιρεία, με βάση την οποία ο πελάτης προσαρμόζει το προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες της επικοινωνίας του, η Cyta Καρτοκινητή προσφέρει πλήθος πακέτων, Ομιλίας, SMS και Data, που ξεκινούν από μόλις 3€.

Οι πελάτες της Cyta Καρτοκινητής απολαμβάνουν οφέλη που προκύπτουν από το συνδυασμό με τη Cyta Σταθερή, όπως απεριόριστη επικοινωνία από το Cyta Σταθερό προς το Cyta Καρτοκινητό και δυνατότητα ανανέωσης με χρέωση του λογαριασμού Σταθερής.

Η Cyta Ελλάδος, από τον Σεπτέμβριο του 2014, δραστηριοποιείται και στην Κινητή Τηλεφωνία Συμβολαίου, η οποία εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς. Η εταιρεία κατάφερε να μπει στην αγορά της Κινητής με ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα επιχειρηματικό μοντέλο, χωρίς την ανάγκη αδειών και εγκατάστασης δικτύου Κινητής.

Με την είσοδό της και στην Καρτοκινητή, η Cyta Ελλάδος απευθύνεται, πλέον, συνολικά σε μία δυνητική αγορά πολλών εκατομμυρίων, πολλαπλάσιων της Κύπρου. Παράλληλα, προσφέρει μία χρήσιμη λύση και στους Κύπριους φοιτητές που επιλέγουν την Ελλάδα για τις σπουδές τους.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

16 Ιουνίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy