Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 5/2016

Εθελοντισμός και Κοινωνικά Δίκτυα

Ημερίδα από τη Cyta για αξιοποίηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Η Cyta, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού κ. Γιάννη Γιαννάκη, διοργάνωσε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, ημερίδα στο Αμφιθέατρό της με θέμα «Αξιοποίηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης».

Την ημερίδα παρακολούθησαν Μη Κυβερνητικές Εθελοντικές Οργανώσεις και άλλοι Φορείς (ΚΕΒΕ, Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού κ.ά.). Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωσή τους, έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιούν τα Κοινωνικά Δίκτυα στο μέγιστο βαθμό, να προωθούν αποδοτικότερα το έργο και τις δράσεις τους και να προσελκύουν περισσότερα μέλη.

Οι παρουσιάσεις, που αφορούσαν στα Κοινωνικά Δίκτυα Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram, έγιναν από Λειτουργούς της Υπηρεσίας Διαδικτυακής Παρουσίας της Cyta, οι οποίοι μοιράστηκαν με τους παρευρισκομένους τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησε ο Οργανισμός στο θέμα, τονίζοντας ότι τα Κοινωνικά Δίκτυα ενθαρρύνουν και ενισχύουν τις δυνατότητες επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τρόποι για καλύτερη κατανόηση του ψηφιακού οικοσυστήματος, αλλά και για να τεθούν οι βάσεις για χάραξη μιας στρατηγικής για αξιοποίηση της τεχνολογίας και των Κοινωνικών Δικτύων στη δυναμική που αναπτύσσεται στον τομέα του εθελοντισμού στην Κύπρο. Απώτερος στόχος της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι η ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της κοινωνίας στο θέμα του εθελοντισμού.  

Η Cyta στηρίζει έμπρακτα τέτοιες πρωτοβουλίες, αφού δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εθελοντή, μέσα από τις Υπηρεσίες της και το αξιόπιστο δίκτυο ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας που διαθέτει, να διεκπεραιώνει καλύτερα το έργο και τις δράσεις του.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

29 Φεβρουαρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy