Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 67/2016

Παρουσίαση της νέας υπηρεσίας Vidatrack της Cyta
σε Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για την Πρόληψη του Εγκλήματος

Τη νέα υπηρεσία Vidatrack παρουσίασε η Cyta, σε Ευρωπαϊκή Διάσκεψη του Δικτύου της Ευρωπαϊκής Ένωσης(ΕΕ), για την Πρόληψη του Εγκλήματος (European Crime Prevention Network/EUCPN) που πραγματοποιήθηκε στην Μπρατισλάβα/Σλοβακία - Προεδρεύουσα χώρα του Συμβουλίου της ΕΕ, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2016. Στη διάσκεψη αυτή, αριθμός κρατών της ΕΕ, παρουσίασε βέλτιστες πρακτικές στον τομέα που αφορά ειδικά την πρόληψη αδικημάτων κατά των ηλικιωμένων. Η Cyta παρουσίασε τη νέα υπηρεσία Vidatrack, η οποία σχεδιάστηκε για τηλε-φροντίδα πελατών της που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως είναι μεταξύ άλλων και οι ηλικιωμένοι, ώστε να τους επιτρέπει να κινούνται με περισσότερη ασφάλεια. Η υπηρεσία Vidatrack ήταν ανάμεσα στα υποψήφια ‘Έργα’ (Projects) στον Ετήσιο Διαγωνισμό/Βραβείων του Δικτύου της ΕΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος (European Crime Prevention Award/ECPA).

Παρουσιάζοντας την υπηρεσία, εκπρόσωποι της Cyta επεξήγησαν ότι, με τη χρήση της συσκευής της υπηρεσίας Vidatrack, ο χρήστης (στην προκειμένη περίπτωση το ηλικιωμένο άτομο) με το πάτημα του κουμπιού SOS αποστέλλει μήνυμα στο κινητό του φροντιστή/οικείου του με τις συντεταγμένες της τοποθεσίας του, με σύνδεσμο στην εφαρμογή google maps. Ο φροντιστής/οικείος μπορεί άμεσα να τον εντοπίσει ή και να του τηλεφωνήσει, αφού η συσκευή λειτουργεί και ως κινητό τηλέφωνο. 

Η συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη για απευθείας κλήσεις σε τρεις προκαθορισμένους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για την Υπηρεσία Vidatrack από την ιστοσελίδα της Cyta στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cyta.com.cy/vidatrack και στο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης 80002030.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

27 Δεκεμβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy