Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 64/2016

Cyta Ελλάδος: Στρατηγική εξειδίκευση στον κλάδο του Τουρισμού

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Cyta Ελλάδος στην έκθεση Greek Tourism Expo 2016, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Τουρισμού της Αθήνας. Το περίπτερο της Cyta Ελλάδος επισκέφθηκε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, άλλα υψηλόβαθμα στελέχη θεσμικών φορέων και επαγγελματίες του πιο δυναμικού κλάδου της ελληνικής αγοράς, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της εταιρείας, ειδικά για τουριστικές επιχειρήσεις όπως: υψίρρυθμες ταχύτητες που ξεπερνούν το 1Gbps, υπηρεσίες Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, σχεδιασμός και υλοποίηση υποδομών Wi-Fi, καθώς και εφαρμογές παρουσίασης και διαχείρισης πληροφοριακού περιεχομένου (mobile apps, Information TV Platforms).

Η Cyta Ελλάδος διαθέτει στρατηγική εξειδίκευση στον κλάδο του Τουρισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σύνδεση περισσότερων από εκατό (100) ξενοδοχειακών μονάδων, κατηγορίας τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Περιφέρεια της Κρήτης, απευθείας με το δίκτυο οπτικών ινών της εταιρείας. Συνολικά, τα 750χλμ. δικτύου οπτικών ινών που έχει εγκαταστήσει η Cyta Ελλάδος στο νησί, καλύπτουν το 95% των τοπικών επιχειρήσεων. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι στην Κρήτη εδρεύει το 15,9% του συνολικού αριθμού των ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας.

Η Cyta Ελλάδος συμμετείχε στην έκθεση Greek Tourism Expo με τις εταιρείες Cisco, Logicom Solutions και το group Εταιρειών IT Concept, Lemco & Telecoms Simple Data.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

19 Δεκεμβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy