Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 62/2016

Νέο Cytashop στο MYMALL LIMASSOL

Από τις 10 Οκτωβρίου, ένα ακόμη κατάστημα Cytashop λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο MYMALL LIMASSOL, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ 285, στη Λεμεσό.

Το νέο Cytashop είναι το 21ο κατάστημα εξυπηρέτησης της Cyta και έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα νέα αναβαθμισμένα πρότυπα του Οργανισμού για την εξυπηρέτηση πελατών.

Σε ένα δημοφιλή εμπορικό χώρο με πολύ αυξημένη κίνηση και με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, όπως είναι το MYMALL LIMASSOL, η Cyta έχει την ευκαιρία να έρθει κοντά σε ακόμα περισσότερους πελάτες της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να επωφεληθούν από τα ψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που τους προσφέρει διαχρονικά.

Στο κατάστημα διατίθενται όλες οι συσκευές και τα αξεσουάρ που προσφέρει η Cyta, ενώ, το έμπειρο προσωπικό της προσφέρει ενημέρωση στο κοινό για όλα τα πακέτα σύνδεσης υπηρεσιών και τις τρέχουσες προσφορές.

Τα εγκαίνια του νέου Cytashop έγιναν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 11:00, από τον Αναπληρωτή Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Cyta, κ. Μιχάλη Αχιλλέως και τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού, κ. Σάββα Στούππα.

Στο ευχάριστο και γιορτινό κλίμα των εγκαινίων, όσοι πέρασαν από το νέο Cytashop είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα και να επωφεληθούν ειδικών εκπτώσεων σε συσκευές και αξεσουάρ.

http://cyta.co/2hu9nG1

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

14 Δεκεμβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy