Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 61/2016

Το Cyta Santa Run έντυσε την Πάφο στα κόκκινα

Με το μήνυμα «Η επικοινωνία είναι δικαίωμα του κάθε παιδιού», η Cyta πραγματοποίησε, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, το τέταρτο Cyta Santa Run, την πιο μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή των Χριστουγέννων, ντύνοντας στα κόκκινα αυτή τη φορά την Πάφο.

Στόχος της εκδήλωσης, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ήταν η προβολή και στήριξη του Προγράμματος Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Η Cyta, πέραν της προσφοράς της και με υπηρεσίες στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, συνεισφέρει το συμβολικό ποσό του €1 με κάθε αγορά κινητού ή tablet από τα Cytashop από τα καταστήματά της το μήνα Δεκέμβριο (μέγιστο ποσό €10.000).

Εκατοντάδες Άγιοι Βασίληδες μαζεύτηκαν στην Πλατεία του Κάστρου στην Κάτω Πάφο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, ενώ στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια Αλεξία Αναστασίου πήρε τη σκυτάλη και προθέρμανε με Ζούμπα τους συμμετέχοντες, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους μέχρι το Kings Avenue Mall. Ξυλοπόδαροι, ξωτικά, η μασκότ της Cyta “Τέλης”, ανέλαβαν να κάνουν την πορεία ακόμη πιο χαρούμενη και γιορτινή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τερματισμό της πορείας τούς περίμεναν κεράσματα και η Μπάντα της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου. Άγιοι Βασίληδες και κοινό διασκέδασαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία.

Τη σημασία της μεγάλης αυτής χριστουγεννιάτικης πορείας προσφοράς τόνισαν, μέσα από τους χαιρετισμούς τους κατά την εκκίνησή της, το Μέλος του Συμβουλίου της Cyta κ. Ηρακλής Αγαθοκλέους, ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδων Φαίδωνος και η Διευθύντρια του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής κα Πατρούλα Χατζήπαπα. Η κα Χατζήπαπα ευχαρίστησε τη Cyta για τη διαχρονικά σταθερή στήριξή της στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Κέντρου.

Με την ευκαιρία, η Cyta ευχαριστεί τον Δήμο Πάφου για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης, το Τμήμα Τροχαίας Πάφου, καθώς και τον Όμιλο Κλασσικών Οχημάτων Πάφου και την Ιδιωτική Κλινική «Ευαγγελισμός», που φρόντισαν για την ασφαλή πορεία των Άη Βασίληδων. Επίσης, ευχαριστεί τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου και την Μπάντα της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, που “έντυσαν” μουσικά την εκδήλωση, καθώς και το Kings Avenue Mall για τη φιλοξενία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει σε όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της (οργανωμένα σύνολα και κοινό), συμβάλλοντας με τη συμμετοχή τους στην πιο μεγάλη γιορτή χαράς και προσφοράς, στέλλοντας δυνατά το μήνυμα ότι η επικοινωνία είναι δικαίωμα κάθε παιδιού που γεννιέται!

https://www.youtube.com/watch?v=OFEclDPAbx0

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

13 Δεκεμβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy