Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 59/2016

Διπλή βράβευση στο 8ο συνέδριο Infocom.cy
CΕΟ of the Year στον Μιχάλη Αχιλλέως
ICT Business Solutions Excellence στη Cyta

Mε δύο βραβεία τιμήθηκε η Cyta στο φετινό 8ο συνέδριο Infocom.cy με θέμα, «A Brave Digital World: Challenge Unlimited!», που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, στις 29 Νοεμβρίου 2016.

Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ.  Μιχάλης Αχιλλέως, τιμήθηκε με το βραβείο CΕΟ of the Year και ο Οργανισμός με το βραβείο  ICT Business Solutions Excellence, το οποίο παρέλαβε ο Ανώτερος Διευθυντής Εμπορικών Υπηρεσιών, κ. Γιάννης Κουλίας.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο κ. Μιχάλης Αχιλλέως  ευχαρίστησε τους διοργανωτές και το αφιέρωσε  στους ανθρώπους της Cyta, σημειώνοντας ότι η βράβευση αποτελεί αναγνώριση των μακροχρόνιων προσπαθειών τους. Τέλος, τόνισε ότι η Cyta θα συνεχίσει να οδηγεί τις εξελίξεις και να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και αξιόλογο έργο στην πρόοδο της χώρας μας.

Κατά την απονομή του βραβείου ICT Business Solutions Excellence, οι διοργανωτές τόνισαν ότι η Cyta έχει αποδείξει διαχρονικά και έμπρακτα ότι είναι ένας οργανισμός που ενθαρρύνει, προωθεί και στηρίζει τις κυπριακές επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στον πρωταγωνιστικό ρόλο και στη συνεπή συμβολή της Cyta στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας, ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κουλίας τόνισε ότι η Cyta  αξιοποιεί στο έπακρο την εμπειρία και την τεχνογνωσία του προσωπικού της, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης για ασφάλεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση απ’ άκρου εις άκρον και τεχνική υποστήριξη, υπηρεσίες ισάξιες, με αυτές που παρέχουν εταιρείες τηλεπικοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το συνέδριο Infocom είναι το μεγαλύτερο συνέδριο στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, στο οποίο η Cyta έχει διαχρονική παρουσία. Απευθύνεται σε στελέχη της αγοράς τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής, των μέσων επικοινωνίας αλλά και της τεχνολογίας γενικότερα, καθώς επίσης και σε υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά στελέχη, υπουργούς, δημοσιογράφους και διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Στο φετινό συνέδριο έγινε ανάλυση των σχέσεων που συνδέουν άρρηκτα το τρίπτυχο υποδομές - υπηρεσίες - ψηφιακές δεξιότητες καθώς και η υιοθέτησή τους, για την ανάπτυξη της χώρας και την παραγωγή προστιθέμενης αξίας σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας.

Η Cyta συμμετείχε για 8η χρονιά με ομιλίες από διευθυντικά στελέχη της και συμμετοχή στα πάνελ συζητήσεων. Παράλληλα, παρουσίασε στο περίπτερό της πρωτοποριακές υπηρεσίες Cloud, που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, πετυχαίνοντας ισορροπία, μεταξύ κόστους και ασφάλειας.  

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

2 Δεκεμβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy