Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 58/2016

H Cyta Ελλάδος προσφέρει το πιο οικονομικό πρόγραμμα
στην κινητή επικοινωνία

H Cyta Ελλάδος συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά στην αγορά κινητής επικοινωνίας στην Ελλάδα, με νέες οικονομικές προτάσεις στους πελάτες της που έχουν πρόγραμμα συμβολαίου στην κινητή.

Με γνώμονα την οικονομία και την ευελιξία, η εταιρεία προσφέρει το πιο οικονομικό πρόγραμμα στην κινητή επικοινωνία, παρέχοντας μεγαλύτερο αριθμό λεπτών ομιλίας, ανάλογα με τις ώρες ομιλίας από το κινητό τηλέφωνο προς όλα τα εθνικά δίκτυα, σταθερά και κινητά, με πολύ μικρό μηνιαίο τέλος. Προτείνει επίσης, στους πελάτες της που θα επιλέξουν το νέο συμβόλαιο κινητής, να προσθέσουν επιπλέον πακέτα Ομιλίας/SMS/Mobile Internet όσες φορές θέλουν και όποτε το χρειάζονται, μαζί με πολλά άλλα ελκυστικά προνόμια με εκπτώσεις και απεριόριστες κλήσεις.

Η παρουσία της Cyta Ελλάδος στην πολύ ανταγωνιστική ελληνική αγορά, διευρύνεται διαρκώς, προσφέροντας στους πελάτες της τις πιο συμφέρουσες και οικονομικές προτάσεις και λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.cyta.gr/el/Mobile

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

1η Δεκεμβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy