Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 42/2016

Έμπνευση μας Εσείς!
“Βραβεία Cyta” στους καλύτερους στην πληροφορική και στην τεχνολογία

H Cyta, ένθερμος υποστηρικτής της Αριστείας, της Τεχνολογίας και της Παιδείας, βραβεύει για όγδοη χρονιά όλους τους αποφοίτους Λυκείων και Τεχνικών Σχολών της Κύπρου, που έχουν πρωτεύσει στο επιλεγόμενο μάθημα της πληροφορικής, καθώς και τους άριστους φοιτητές κλάδων πληροφορικής και τεχνολογίας των αναγνωρισμένων Κυπριακών Πανεπιστημίων.

Συνολικά περισσότεροι  από 125 αριστούχοι από 68 σχολεία μέσης εκπαίδευσης και πέντε πανεπιστήμια παρέλαβαν κατά τις τελετές αποφοίτησής τους το “Βραβείο Cyta”, το οποίο περιλάμβανε δίπλωμα και δωροκάρτες για εξαργύρωση από το δίκτυο των καταστημάτων Cytashop.

Οι βραβεύσεις έγιναν με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και των καθηγητών Πληροφορικής Μέσης Εκπαίδευσης, Τεχνικών Σχολών και Ιδιωτικών Σχολών (ιδίου τύπου), καθώς και με τις διευθύνσεις των Κυπριακών Πανεπιστημίων που διαθέτουν αναγνωρισμένους κλάδους στην πληροφορική και στις τηλεπικοινωνίες.

H Cyta συγχαίρει όλους τους μαθητές που διακρίθηκαν και ιδιαίτερα όλους όσοι παρέλαβαν το “Βραβείο Cyta”.

Με την ευκαιρία, η Cyta εύχεται καλή σταδιοδρομία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε κάθε στάδιο της ζωής όλων των μαθητών και φοιτητών που αποφοίτησαν τη σχολική χρονιά 2015-16.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

9 Αυγούστου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy