Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA
ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 20/2016

«Game of Thrones VI»
O 6ος κύκλος της πιο επιτυχημένης σειράς όλων των εποχών έρχεται από το κανάλι Novacinema 1 στη Cytavision!

Ο 6ος κύκλος της συναρπαστικής, επικής σειράς «Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική, αποκλειστικά στο κανάλι Novacinema 1 στη θέση 40 της Cytavision. Το πολυαναμενόμενο, παγκόσμια, πρώτο επεισόδιο της σειράς  θα μεταδοθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Απριλίου (και κάθε Δευτέρα) στις 04:00, καθώς επίσης στις 22:00 της ίδιας μέρας.

Η σειρά «Game of Thrones» έχει βραβευθεί με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, ενώ έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών, όπου και αν έχει προβληθεί, κερδίζοντας φανατικούς οπαδούς. Παράλληλα, έχει τύχει μεγάλης αναγνώρισης από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία, την έκταση και την ποιότητα της παραγωγής της.

Η HBO (η εταιρεία στην οποία ανήκει η σειρά), προανήγγειλε την έναρξη του 6ου κύκλου, με μία λακωνική σύνοψη του πρώτου επεισοδίου, που φέρει τον τίτλο «Η Κόκκινη Γυναίκα», στην οποία αναφέρει: «Ο Τζον Σνόου είναι νεκρός. Η  Νταϊνέρυς συναντά έναν δυνατό άντρα. Η Σέρσεϊ βλέπει ξανά την κόρη της». 

Το τι θα συμβεί, όμως, τελικά θα αποκαλυφθεί μόνο μέσα από το κανάλι Novacinema 1 στη Cytavision στις 25 Απριλίου.

Καλή Θέαση! 

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

20 Απριλίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy